Låntyper

Ansøger om et lån kan synes som en udfordring. Du ved, du har brug for den ekstra kontanter, men der er så mange at vælge imellem og det kan være svært at forstå alle betingelserne, fra APR sikker eller usikker -hvordan kan du vide, hvor du skal begynde?
Men det er her vi kommer. Vi kan hjælpe dig med at komme til bunden af de forskellige typer af lån, personlige lån, til homeowner lån og lån hvis du har dårlig kredit. Vi kan også hjælpe dig med at forstå, hvad de kan forvente fra beløbet du låner, uanset om det er £1.000 eller £5.000 eller endnu mere og fortælle dig om udbydere selv. Det mest vigtige ting er at sørge for du har råd til tilbagebetalinger – hvis du ikke kan holde med disse, du vil blive opkrævet ekstra sanktioner og kunne ende med at få dig selv i større gæld.
Når du sammenligner med os, kan du hurtigt gennemse oplysninger udbyder, produkt, repræsentant APR, samlede beløb tilbagebetales og månedlige afdrag til finde lån der er rigtige for dig. Hvorfor ikke begynde at sammenligne nu?
Ofte troede spørgsmål

Vi sætter pris på, at spørgsmål om sammenligne lån er lidt for kedeligt at blive spurgt, men de kan opfattes.

Så har vi samlet de følgende enkle svar på spørgsmål ofte tænkt på at finde de bedste lån, når man sammenligner.
Hvorfor sammenligner lån med nærmest
Hvad har du brug at sammenligne lån?
Hvilke forskellige typer lån kan jeg sammenligne?
Hvad er begrebet, tilbagebetaling?
Hvad er en kredit check?
Hvorfor sammenligner lån med nærmest

Vi er her for at hjælpe dig med at sammenligne lån oplysninger. Vores brugervenlige sammenligning tabellen vil vise dig lån bestilt af det højeste beløb, du kan låne eller månedlig godtgørelse baseret på hvor meget du ønsker at låne og over hvor længe eller dit månedlige tilbagebetaling budget.

Vi vil også vise dig detaljer såsom leverandør, produkt, repræsentant APR, samlede beløb skal tilbagebetales, og månedlig godtgørelse detaljer til at hjælpe dig med at vælge de bedste lån til dig.

Vi vil prøve og undgå eventuelle tekniske jargon og give dig alle dine resultater på et øjeblik i en enkel, klar tabel for nem sammenligning.

For hvert lån ledige, vil vi fremhæve alle de vigtigste funktioner samt lade dig vide, hvad du skal udfylde en ansøgning.

Glem ikke, hvis du får et lån gennem Undersøgmarkedet.com får du SURIKAT film *, som vil give dig 2 for 1 biografbillet tirsdag eller onsdag hver uge for en hel year.*
Hvad har du brug at sammenligne lån?

Intet, det er simpelt. Du skal blot angive, hvor meget du ønsker at låne, over hvor lang tid, eller du månedlige tilbagebetaling budget, så vi vil vise dig rådighed lån.

Bare husk hver gang du er nægtede en ansøgning om et lån, det kan påvirke din kreditværdighed. Men at søge og sammenligne plejer! Vi anbefaler, at du kun ansøge om lån, som du er sikker på du vil blive accepteret til.
Hvilke forskellige typer lån kan jeg sammenligne?

Personlige lån: Også kendt som en ikke-sikret lån, er dette kun baseret på dine personlige forhold, som hvor meget du tjener og dine månedlige udgifter.

Homeowner lån: Dette er sikret mod din ejendom, så at du skal være en boligejer (enten ejer direkte eller have et realkreditlån) at være berettiget til denne type lån. Det er værd at være opmærksom, hvis du ikke holder op din tilbagebetalinger derefter din ejendom kan være i fare med denne type lån.

Hvad betyder APR?

APR står for ‘årlige procentsats’. Figuren viser dig den rigtige rentesats, vil blive betalt, over et år, efter omkostninger såsom gebyrer, afgifter og admin er taget i betragtning. Dette er den hastighed, der er blevet tilbudt til ikke mindre end 51% af de långivere kunder – så du kan blive tilbudt en lidt højere eller lavere sats under nogle omstændigheder.

Hvad er den samlede beløb der skal betales?

Samlede beløb der skal betales, er din fulde lånebeløbet herunder gebyrer og renter over perioden, lånet er taget ud for. Igen kan dette ændre sig hvis APR din långiver giver ændringer.
Hvad er begrebet, tilbagebetaling?

Tilbagebetaling udtrykket varierer mellem personlige og Homeowner lån. Generelt, udtrykket udbydes til privatlån falder mellem 6 måneder og 120 måneder. Homeowner lån udbydes normalt over en længere periode mellem 12 og 300 måneder. Du bør tjekke med din valgte udbyder hvad tilbagebetalingsbetingelser de tilbyder før du går videre med en ansøgning.
Hvad er en kredit check?

Når du har valgt det lån du ønsker som långiver vil udføre en kreditkontrol som en del af ansøgningsprocessen. De gør dette for at vurdere, hvor sandsynligt det er, du er i stand til at tilbagebetale de penge, du låner.

Kreditkontrol indebærer, beder om nogle oplysninger fra dig – både personlig (f.eks. din adresse) og økonomiske (såsom din nuværende bank detaljer). Det indebærer også långiver at kontakte kredit reference agenturer for at få poster om dig som om du sent betalinger, savnet betalinger helt eller havde nogen Førsteinstansrettens domme mod dig.

Dine kreditkort detaljer kan påvirke det beløb, du kan låne, og de nøjagtige vilkår for dit lån (f.eks. rentesatsen kan gå op eller ned).

Copyright 2018 tilhører Laaninfo.dk