Hurtig lån

Hurtig lån er normalt mest hensigtsmæssige, når du står med en uventet eller uforudsete udgift, der kræver øjeblikkelig handling. Hvis en långiver kan overføre penge direkte til din valgte bankkonto inden for en kort periode, er dette kaldes en hurtig lån.

Behovet for akut cash påvirker de fleste mennesker på et tidspunkt i livet, og uanset hvor meget vi har gemt, disse slags udgifter kan være meget traumatiske. For eksempel, den bil bryde, når det er nødvendigt for at arbejde eller kedlen stå vinteren. I disse tilfælde, kan hurtig online lån være en nyttig måde at løse problemet.

“Jeg fandt Wizzcash meget hjælpsom, venligt personale. Hele processen var meget klart. Vil bruge igen, hvis jeg skal.” Debra, Wolverhampton

Vi er en direkte långiver

  • Ingen gebyrer for at anvende
  • Hurtig godkendelse
  • Ingen tidlig tilbagebetaling gebyr

Advarsel: Forsinket tilbagebetaling kan give dig alvorlige penge problemer. Hjælp, gå til moneyadviceservice.org.uk

Wizzcash tilbyder hurtig online lån, godkendes, for beløb mellem £300 og £1.000. Disse hurtige lån er usikrede og du kan ansøge om dem online via wizzcash.com hjemmeside.

Forskellige långivere har forskellige betalingsbetingelser for deres hurtige låneprodukter. På Wizzcash kan du tilbagebetale deres lån over 3 måneder, med ingen gebyrer for at anvende og ingen gebyrer for førtidig indfrielse af lånet.

Det er vigtigt at overveje, om et hurtig lån det rigtige produkt for dig. Hvis du ikke behøver at penge helt så hurtigt, kunne der være en mere bred vifte af passende finansielle produkter tilgængelige for dig.

Minilån og afdrag lån er eksempler på hurtig Minilån. Ansøgningsprocessen for hurtig lån er enkel og ofte finder sted online, med beslutningen om udlån gjort hurtigt. Wizzcash er en online direkte långiver, der tilbyder rate lån og midler godkendt ansøgerne hurtigt, ofte inden for 24 timer.

Hvad kan et hurtig lån dækker?

Der er mange grunde til, hvorfor mennesker kan være nødvendigt at tage et hurtig lån, men de bør kun bruges til finansielle nødsituationer. Hurtig online lån på Wizzcash er enkel og nem at tage, og med hjælp af en gennemsigtig ansøgningssystem, kan du være sikker på at du aldrig vil være i mørke. Nogle af grundene til hvorfor folk vælger at tage hurtig lån online omfatter:

• Presserende hjem vedligeholdelse
• bil opdelinger
• uventede regninger
• nødsituation flyvninger til en begravelse
• akut tandpleje
• nødsituation lægeregninger
• mange flere.

Vi vil ikke stille spørgsmål om, hvad du vil gøre med dine penge, men på grund af vores ansvaret udlånspraksis og autoriserede økonomiske adfærd myndighed forordninger, vil du nødt til at gennemgå et antal kontroller før din hurtig låneansøgning er godkendt.

Hvordan fungerer hurtig lån?

Processen med at opnå en Minilån fra en quick cash lån långiver er enkel. For det første, du skal vælge hvor mange penge du ønsker at låne, og hvordan længes efter, og udfylde vores ansøgningsskema. Når alle af kontrollen, der er blevet gennemført, hvis din hurtig lån er godkendt, vil vi bekræfte det af teksten og e-mail. Derefter vil din quick cash lån blive overført til din bankkonto. Uanset om du vælger en standard Minilån tilbagebetaling af et engangsbeløb, eller du foretrækker vores mulighed for 3 måneders lån , overføres din tilbagebetalinger automatisk fra din bankkonto til os.

Hvad er de forskellige hurtige lån kan jeg få?

Minilån er usædvanlig alsidig, og her på Wizzcash, vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at din quick cash lån der passer til dine krav og prisoverkommelighed rating. Der er en række forskellige hurtig lån, som du kan tage ud, herunder:

• Afdrag lån – hvor din tilbagebetalinger er lavet over en række måneder
• Kort sigt lån
• Minilån

Disse typer af lån er alle ens i kvaliteter, og hvor lang tid du tage dem ud for er den eneste differentiering.

Hvordan kan jeg ansøge om hurtig lån Online med Wizzcash?

Vi har lavet denne video guide for at forklare, hvordan man ansøger om hurtige lån med Wizzcash.

* Med forbehold af overkommelighed og kreditkontrol – refererer dette til hurtig godkendelse *

Hvor hurtigt er hurtig Minilån?

Vi forstår behovet for en hurtig reaktion, når du beskæftiger sig med en finansiel katastrofe eller ulykke, og så vi sikrer, at vores ansøgning kun tager et par minutter at fuldføre. Når du har anvendt, vil vi gennemføre en række kontroller, og derefter vil du modtage en øjeblikkelig beslutning om, hvorvidt du har været vellykket eller ikke. Hvis din hurtig låneansøgning er godkendt, vil så vores team komme i kontakt til at bestemme et par detaljer. Når alt dette har fundet sted, vil dine penge overføres inden for en time. Vi har til formål at sikre, at hele processen foregår i løbet af 24 timer.

Hvad er forskellen mellem hurtig Minilån & Instant lån?

Hvis du shopping for en kortfristede udlån indstilling, kan du se begrebet “instant lån’ bruges til at beskrive en långiver produkt. I virkeligheden, der er ikke sådan noget som en instant lån-dette er blot et andet navn for et kortfristet lån, der giver dig adgang til hurtige kontanter.

Begrebet ‘instant lån’ indebærer, at kontanter bliver i din konto, så snart du ansøger om lånet, men dette er ikke tilfældet. I de sidste par år, der er indført en række nye regler for at beskytte dem, der leder efter hurtige kontanter. Der er nu hætter på de samlede omkostninger ved et lånsamt yderligere prisoverkommelighed checks, der skal foretages, inden et lån kan aftales.

Så uanset om du ansøge om instant lån eller hurtig lån online, bliver den faktiske proces du går gennem lignende. Når du har besluttet, hvor mange penge du ønsker at låne og tilbagebetaling sigt, kan du fuldføre hele programmet online på blot et par minutter.

Vi vil derefter foretage vores overkommelighed og kredit kontrol og sende dig meddelelse om vores beslutning. Hvis din ansøgning godkendes foreløbigt, muligvis vores tegningskapacitet team i touch, over telefonen eller via e-mail for at bekræfte et par hurtige detaljer. Vi derefter overføre midlerne inden for en time.

Bør jeg forskning en långiver, før jeg låne?

Når du har brug for hurtige kontanter, er fristelsen til at haste og gælder for de første hurtige lån du kan finde. Vi alle har travlt liv, men det er meget vigtigt, du tager en smule tid til korrekt forskning dine muligheder og finde de bedst egnede lån for dig.

Der er alle mulige kortsigtede lån muligheder derude, fra Minilån, hvor du tilbagebetale den fulde lån i bare en måned, at rate lån, der gør det muligt at tilbagebetale lånet over en længere periode. Farende denne beslutning og ikke kontrol af priser og tilbagebetalingsbetingelser af mindst et par forskellige långivere kan koste dig hundredvis af pounds yderligere ned lånet.

På Wizzcash laver vi kontrollere prisoverkommelighed af vores hurtige lån let. Vi ikke holde noget tilbage, viser de samlede omkostninger ved lånet, ÅOP og omkostninger for hver månedlig godtgørelse. Du kan derefter afveje prisoverkommelighed af vores quick cash lån mod andre långivere.

Advarsel: forsinket tilbagebetaling kan give dig alvorlige penge problemer. Hjælp, gå til moneyadviceservice.org.uk

 

Hvad har jeg brug at få en hurtig Minilån?

Når det kommer til at få en hurtig Minilån, er det simpelt. Du skud kalder. Vores hurtige lån er her at gøre dit liv lettere. Hvis du har haft en nødsituation af en slags og har brug for nogle hurtige kontanter til at få dig gennem, eller du er på udkig efter nogle ekstra penge til at finansiere en engangsforeteelse køb, er vi her for at hjælpe.

Ansøge online om en hurtig Minilån beslutning på beløb mellem £200 og £1.000, skal tilbagebetales over 3 måneder. Du vil låne præcis hvor meget og hvor længe. Du kan endda vælge at tilbagebetale lånet tidligt uden nogen skjulte afgifter eller tidlig tilbagebetaling gebyrer.

Dette niveau af fleksibilitet og bekvemmelighed betyder, at du kalder skud. Alt du behøver er at være:

• Over 18 år af alder
• A UK resident
• i nuværende beskæftigelse og tage hjem et minimum af £750 om måneden

Hvor meget kan jeg låne med et hurtig lån?

Alle vores kunder, kan om nye eller eksisterende, låne op til £1000 så længe de opfylder vores krav (se ovenfor). Når du ansøger om hurtig lån online med Wizzcash, kan du låne et minimum af 200 £ op til maksimum på £1000, for at sikre, at vi kan dække enhver nødsituation, som du måtte have. Hvis din ansøgning er mislykket, så vi vil pege dig i retning af en anden långiver, men vi vil aldrig videregive dine kortoplysninger til nogen anden organisation.

Hvordan reguleres hurtig Online lån?

Den finansielle adfærd myndighed (FCA) regulering af markedet for alle finansielle institutioner herunder banker, forsikringsselskaber og långivere, for at sikre, at forbrugerne er beskyttet på alle tidspunkter fra enhver forseelse. Her på Wizzcash har vi en stærk tro på at levere ansvarlig kreditgivning praksis til vores kunder, samt at være ærlig, fair og gennemsigtige. Konkurrencestyrelsen har placeret mange kasketter på gebyrer og afgifter, som Minilån kan komme med, at sikre, at du aldrig behøver at betale tilbage mere end det dobbelte af hvad du har lånt, samt at holde interesse procenter på 0,8% pr. dag.

Kommer hurtig lån med gebyrer og afgifter?

På Wizzcash, vi tror her på at give vores kunder med en service, der ikke kompromitterer deres finansielle situation, og så vi sigter mod at minimere eventuelle gebyrer og afgifter, når du søger om vores hurtig lån online. Vi gør ikke opkræve tidlig tilbagebetaling gebyrer, som mange andre långivere, og det kun ekstra gebyr, som vi pålægger vores quick cash lån er en £15 standard gebyr – som du skal kun betale én gang hele helhed af dit lån, hvis du ikke tilbagebetale din rater som agr ee i kontrakten.

Hvad betyder APR?

APR er en kombination af renter og andre gebyrer eller afgifter, beregnet over en periode på et år. Begrebet ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her på Wizzcash vi er stolte af at tilbyde en af de laveste APRs på markedet. Vi vil hjælpe dig med din finansielle nødsituation, og med vores ansvaret udlånspraksis, vi kunne lave netop at.

Hvad kontrol gøre Wizzcash bære med deres hurtige Minilån?

Når du ansøger om en hurtig Minilån med Wizzcash, vil vi foretage en række kontroller for at sikre, at vi kun er udlån Minilån til dem, der kan virkelig råd til at betale dem tilbage. At vurdere du til en af vores hurtig Minilån vi udfører:

• Kredit Score kontrol – håndhæves af FCA, dette er en af faktorer i vores beslutning.
• Beskæftigelse Check – vi kun låne til folk i beskæftigelse, der tjener mindst £750 om måneden efter skat.
• Prisoverkommelighed stresstest – vi ser på, hvad du ønsker at låne med hvad du har råd

Vi tilbyder en række fleksible hurtig Minilån og tilbagebetaling planer om at hjælpe dig, når det kommer til tilbagebetaling. Hvis du leder efter en hurtig cash lån fra en velrenommeret långiver, så ansøg nu.

Copyright 2018 tilhører Laaninfo.dk