Personligt lån

Hvad er personlige lån?

Et Personligt lån er en form for usikrede lån benyttet af personer på grundlag af bestemte kriterier, såsom indkomst, beskæftigelse historie, kredit score og mulighed for tilbagebetaling. Lånet er normalt taget for tilfredsstillelse af personlige behov fra et pengeinstitut eller en ikke-bankmæssige finansielle virksomhed (NBFC). Låntagere kan bruge online værktøjer til rådighed på neutralt finansielle websteder, såsom den personlige lån EMI regnemaskine, for at vurdere interesse udbetaling i hele uopsigelighed før der ansøges om et personligt lån.

Hvorfor vælge et personligt lån?

En midlertidig finansiel krise kan ske til enhver, uanset hans eller hendes overordnede finansielle status. Personlige lån er en fantastisk måde til at udligne sådanne midlertidige finanskrisen som det tillader brugere at benytte et lån uden pre betingelser på brugen af midler. Personlige lån har en hurtig godkendelse mekanisme med lån at få ryddet så tidligt som i inden for 24-48 timer efter lån ansøgning forelæggelse.

 • Let tilgængelighed: Let tilgængelighed er en af de største fordele ved et personligt lån. Næsten alle banker og banking finansieringsselskaber tilbyder personlige lån for det kunder. Personlige lån er ikke meget dyre og er tilgængelige på rimelig renter gør dem en lukrativ mulighed for at overvinde enhver øjeblikkelige økonomiske behov.
 • Minimal dokumentation: At få et personligt lån ikke garanterer nogen lang proces af aktiv kontrol og kræver minimal dokumentation. Personlige lån udbetales hurtigt, at de søger minimal dokumentation for lån godkendelse.
 • Hurtig lån godkendelse: Personlige lån kommer i dag med et hurtig lån godkendelse mekanisme. Lån er godkendt næsten øjeblikkeligt til online personlige lån anmodninger. Brugere, der anmoder om et personligt lån kan forvente et lån disbursal inden for en eller to arbejdsdage at gøre hele lånet processen hurtig og problemfri.

Få en Amazon voucher/Provogue merchandise ved at ansøge om et personligt lån på BankBazaar

 • Ansøge om et personligt lån på BankBazaar.com (fra en af vores partnerbanker) og få en Amazon gavekort værd Rs.5,000 på disbursal af lånet.
 • Ansøge om et personligt lån på BankBazaar.com og få en Provogue merchandise værd Rs.2,499 om indsendelse af din ansøgning. For at vælge et produkt af dit valg, kan du besøge websiden Provogue. Et forsendelsesgebyr på Rs.399 er gældende.

Vilkår og betingelser **

Sammenlign personlige lån fra forskellige banker

Bank/NBFC Rente Lån forarbejdning gebyrer Forudbetaling / Forclosure afgifter Check Bounce afgifter
Akse Bank 15.50-24% 1,50-2,00% + GST som gældende Nil RS. 500 pr. check bounce + GST som gældende
SBI Personlige lån ordning (SBI Saral): 8. 50% over Base Rate flydende 2,02% – 3,03% af lånebeløbet. Nil NA
HDFC Bank 15,75-20% Op til 2,50% af lånebeløbet dog mindst af Rs. 1.000 /- & maksimale af Rs. 25000 / – for lønnede kunder. Lønmodtager – 13-24 måneder – 4% af hovedstolen udestående, 25-36 måneder – 2% af hovedstolen udestående > 36 måneder – nul NA
Bajaj Finserv 16% 2-3% af lånebeløbet Nil RS. 1.000 for hver bounce
ICICI Bank 13.99-18,00% Op til 2,25% af lånebeløbet plus GST Laveste af de to beløb angivet nedenfor: 1) 5% af hovedstolen udestående eller 2) interesse udestående for den resterende periode af lånet. NA

Funktioner og fordele ved personlige lån

 • Fleksibilitet til at bruge midler: I modsætning til andre lån muligheder, kan de midler rejst gennem et personligt lån bruges frit som pr behovene i den enkelte låntager. Personlige lån kan bruges til at overvinde eventuelle finansielle strabadser, ægteskab eller relaterede lægeudgifter, hus renovering eller eventuelle andre finansielle behov for låntager uden nogen forhåndsbetingelser.
 • Ingen sikkerhed: Privatlån er godkendt, baseret på indkomst detaljer og finansielle historie af låntageren og ikke over nogen anlægsaktiver som sikkerhed eller sikkerhedsstillelse. Da personlige lån ikke kræver nogen sikkerhedsstillelse eller sikkerhed at være belånt med banken for lån godkendelse, er de nemme at bruge for et stort flertal af mennesker.
 • Fleksible Quantum af lån: Baseret på låntagers finansiel historie og kredit rapport, personlige lån er tilgængelige for kravene så lavt som Rs. 10.000 til så høj som Rs. 15 Lakhs eller 20 lakhs, afhængigt af banken eller NBFC angår.
 • Fleksible uopsigelighed: Ansættelse af et personligt lån er også ret bred afhængigt af banken og lånebeløbet. Personlige lån er tilgængelige for en uopsigelighed periode spænder fra 12 måneder til 60 måneder, hvilket gør det en ideel finansielle instrument i forhold til andre muligheder som kreditkort lån eller guld lån.

Personlige lån støtteberettigelse:

Forskellige banker og NBFCS tilbyder personlige lån til alle ansøgere opfylder deres grundlæggende støttekriterier. Mens forskellige banker har forskellige minimum støtteberettigelseskriterier, omfatter de kriterier, der er fælles for de fleste banker og NBFCs for personer, der anmoder om et personligt lån:

Personlige lån støtteberettigelse detaljer

Oplysninger Lønnede Selvstændige
Age(min-max) 23 år til 58 år 28 år til 65 år (25 år for læger)
Indkomst RS.17,000 (Rs.25,000 for metro byer)
 • Minimum omsætning af Rs.40 lakhs for ikke-professionelle
 • Minimum omsætning af Rs.15 lakhs for fagfolk
CIBIL Score Over 750 Over 750
Mindste lånebeløb RS.75,000 RS.75,000
Maksimale lånebeløb RS.20,00,000 RS.15,00,000

Grunden til at ansøge om et personligt lån på bankbazaar.com?

9 Reasons to Apply for Personal Loan

BankBazaar.com, Indiens førende finansielle marked sted har samarbejdet med forskellige offentlige og private banker til at tilbyde tilpassede personlige lån for det brugere. Brugere kan søge om et personligt lån online via BankBazaar.com online lån anmodning værktøj.

 

Let støtteberettigelse Check: Lån lommeregner værktøj på BankBazaar.com kontrollerer brugerens personlige lån støtteberettigelsens straks. Værktøjet også tilbyder tilpassede tilbud for alle støtteberettigede brugere efter deres finansielle kredit historie og støtteberettigelse kriterier.

 

Instant citater: Støtteberettigede lån ansøgere tilbydes instant prisstillelser tilpasset som pr deres profil og med en nedsat rentesats.

 

Real time lån sammenligning: BankBazaar.com tilbyder også en simpel online personlige lån sammenligning værktøj tillade brugernes hen til sammenligne lån tilbyder forskellige banker. Feedback deles af tidligere succesfuld personlige lån ansøgere fungerer som et nyttigt værktøj for nye ansøgere at få den bedste personlige lån deal.

 

Instant e-godkendelse: Ansøgeren får en instant e-godkendelse efter med held indsendelse hans eller hendes personlige låneansøgning.

 

Sikret beskyttelse af personlige oplysninger: Alle ansøgninger om personlige lån indsendt med BankBazaar.com sendes elektronisk til den pågældende bank afdeling sikrer komplet fortrolighed og gennemsigtighed.

Hvordan man ansøger om et personligt lån på bankbazaar.com?

Ansøger om et personligt lån på BankBazaar.com består af tre enkle trin:

 

Trin 1: I det første skridt, skal brugeren udfylde personlige lån støtteberettigelse form tilgængelige online med nødvendige personlige data. Når indsendt personlige lån værktøj automatisk tjekker for støtteberettigelse af ansøgeren og personlig personlige lån muligheder.

 

Trin 2: I det andet trin, kan ansøgeren sammenligne forskellige personlige lån muligheder, der tilbydes af grænsefladen værktøj og ansøge om det bedste egnede lån.

 

Trin 3: Det sidste trin indebærer modtager en instant e-godkendelse fra BankBazaar.com efter vellykket indgivelse af personlige låneansøgning online.

Ansøgningen sendes elektronisk til de udvalgte bank. Departementet lån af den pågældende bank får kontakt med sagsøgeren direkte. Brugere kan kontrollere status for deres låneansøgning via SMS ændrer samt e-mails.

Top banker personlige lån i Indien

 • HDFC personlige lån:HDFC Bank er markedsleder i personlige lån tilbyder en personlig utilsigtet dækning af op til 8 Lakhs sammen med en kritisk sygdom dækning af 1 Lakhs med hver personlige lån. HDFC personlige lån starter så lavt som 15,75% rente for lønnede personer. HDFC Bank tilbyder en høj quantum af personlige lån med en fuldstændig fjernelse af nogen forudbetaling gebyrer efter en periode på 36 måneder. HDFC Bank tilbyder pre godkendt personlige lån op til Rs. 3 Lakhs for kvinder personlige lån ansøgere samt gratis adgang til livsstil diva produkter og tjenester.
 • ICICI personlige lån:ICICI Bank personlige lån er tilgængelige for både lønnede såvel som selvstændige individer og fagfolk. Lønnede personer kan få en maksimal personlige lån op til Rs. 15 Lakhs, mens selvstændige individer kan få et lån op til Rs. 30 Lakhs. ICICI personlige lån starter med så lavt som 13.99% i rente sats.
 • Bajaj Finserv (finans) personlige lån:Bajaj Finance Limited er en af de mest populære ikke-bankmæssige finansielle virksomheder tilbyder personlige lån op til Rs. 25 Lakhs for lønnede personer. Bajaj Finserv (finans) personlige lån starter fra så lavt som 16% i rente sats for lønnede personer. Bajaj Finserv giver mulighed for forudbetaling op til 6 gange i et kalenderår med et minimumsbeløb per forudbetaling overstiger 3 EMIs. Bajaj Finserv tilbyder en 24/7 kunde support hotline herunder toll gratis nummer, emails og SMS giver brugerne mulighed for at komme i kontakt med virksomheden at løse deres klager som det tidligste.
 • SBI personlige lån:Stat Bank of India, den største offentlige sektor bank i landet er en af de mest foretrukne banker når det kommer til personlige lån. SBI tilbyder personlige lån for både lønmodtagere og selvstændige individer. Stat Bank of India tilbyder et personligt lån op til 12 gange den månedlige nettoindkomst for funktionærer enkeltpersoner og pensionister overstiger Rs.10 Lakhs. Stat Bank of India har effektiviseret sin personlige lån division giver mulighed for hurtig lån godkendelse og disbursal. SBI personlige låneordninger er tilbudt på lukrative rentesatser for forskellige arbejder fagfolk og lønnede personer fra tid til anden.
 • Akse Bank personlige lån: Akse Bank er et populært valg for personlige lån som bank sigter mod at give personlig opmærksomhed til hvert lån ansøger. Quantum af personlige lånebeløb for Akse Bank personlige lån er højest i sin klasse fastsættes en øvre grænse på Rs 15 Lakhs. Akse Bank tilbyder personlige lån på en konkurrencedygtig rente spænder fra 15.5 til 24% med nul forudbetaling gebyrer. Akse Bank tilbyder kant loyalitetspoint på personlige lån, som kan indløses til kontanter overskud og rabatter sammen med flere indstillinger for tilbagebetaling. For ethvert lån relateret forespørgsel, har Axis Bank oprettet en dedikeret hotline for lån tjenester tilgængelige døgnet rundt på bankens gratis numre.

At vælge den rigtige personlige lån

BankBazaar.com giver brugerne mulighed for at vælge de bedste personlige lån planer i Indien som pr låntagers tilbagebetaling kapacitet og valg af uopsigelighed. BankBazaar.com tilbyder tilpassede personlige lån citater fra forskellige banker og ikke-bankmæssige finansielle virksomheder. Brugere kan vælge den mest velegnede bank eller NBFC for deres personlige lån anmodninger pr det er afgifter og andre funktioner.

Dokumentation for at ansøge om et personligt lån:

Forskellige banker og NBFCs har forskellige minimum dokumentation krav til personlige lån. De fælles dokumenter, der kræves af de fleste banker og NBFCs for personer, der anmoder om et personligt lån omfatter:

Dokumenter til lønnede personer:

 • Bevis af identitet: pas, kørekort, vælgerne ID eller PAN Card
 • Bevis for bopæl:-pas eller utility regninger
 • Seneste 3 måneder bankkonto erklæring af løn.
 • Løn smutter for seneste 3 måneder.

Dokumenter selvstændige erhvervsdrivende:

  • Bevis af identitet: pas, kørekort, vælgerne ID eller PAN Card
  • Bevis for bopæl:-pas eller utility regninger
  • Bevis for indkomst: reviderede regnskaber for de sidste to år.
  • Sidste 6 måneder kontoudtog.
  • Kontor adresse bevis.

Personlige lån ansøgning tjekliste

 • En eller to pas størrelse farvefotografier
 • Foto identitet bevis
 • Residence adresse bevis
 • Residence ejerskab bevis
 • Indkomst bevis for selvstændige individer
 • Job kontinuitet bevis for lønnede enkelte
 • Sidste seks måneder bankens kontoudtog:

Personlige lånerenter

Forskellige banker og ikke-bankmæssige finansielle selskaber tilbyder forskellige rentesatser for personlige lån. De fleste banker har deres egne unikke forskellige klassifikation baseret på hvilke renter beregnes. Personlige lånerenter af forskellige banker varierer fra 10,85 18,50% afhængigt af følgende kriterier for støtteberettigelse, lånebeløbet og uopsigelighed periode af den personlige lån.

Personlige lån renter tabel

Banknavn Rentesatser
SBI 12,5% til 16,5% p.a.
ICICI 11.59-18.49% p.a.
Akse Bank 15.50-24% p.a.
HDFC Bank 15,75-20% p.a.
Citibank 14,25% til 19,99% p.a.
Standard Chartered 11.99-17% p.a.
TATA kapital 13.99-17,5% p.a.
Oriental Bank 11.20 til 12,95% p.a.
Kapital første 13-18.45% p.a.
IndusInd Bank 11.25-26% p.a.
Fullerton Indien 21-40% p.a.
Kotak Mahindra 11,5% til 24% p.a.
Aditya Birla 14-16% p.a.

Hvordan man beregner EMI for personlige lån?

EMI beregning for personlige lån er nu gjort nemt ved hjælp af EMI regnemaskine findes på BankBazaar.com. Personlige lån EMI Calculator værktøj tillader brugernes mulighed for at ændre den lånebeløbet, og embedstid mens beregning af EMI til den personlige lån. EMI lån lommeregner værktøj er en stor mulighed giver brugerne mulighed for at se deres månedlige afbetaling lån, hjælpe dem med at vælge den bedst egnede lån som pr deres finansielle budget.

Personlige lån EMI lommeregner tabel

Du kan tjekke de følgende personlige lån EMI regnemaskine tabel til at få en idé om hvordan EMIs er beregnet for personlige lån. Det illustrerer de forskellige EMIs du vil skulle betale for forskellige lån boligsektorer ifølge lånebeløbet du vælger.

I den følgende tabel, har vi antaget at renten er 10.99% og at forarbejdning gebyr er 2%. Behandlingsgebyret, er normalt en vis procentdel af din personlige lånebeløbet. Hvis du bruger BankBazaar personlige lån EMI lommeregner, kan du angive, hvis du vil foretage forudbetaling eller ej. Du kan derfor vælge indstillingen. Hvis du vil foretage forudbetaling, skal du nævne forudbetaling frekvens, forudbetaling gebyr og forudbetalte beløb.

Lånebeløbet Rente EMI for 1 år EMI for 2 år EMI i 3 år EMI i 4 år EMI i 5 år
3 Lakhs 10.99% 26,513 13,981 9,820 7,752 6,521
4 Lakhs 10.99% 35,351 18,641 13,094 10,336 8,695
5 Lakhs 10.99% 44,188 23,302 16,367 12,920 10,869
7 Lakhs 10.99% 61,864 32,622 22,914 18,088 15,216
10 Lakhs 10.99% 88,377 46,603 32,734 25,841 21,737
13 Lakhs 10.99% 1,14,890 60,584 42,554 33,593 28,259
15 Lakhs 10.99% 1,32,565 69,905 49,101 38,761 32,606
20 Lakhs 10.99% 1,76,754 93,206 65,468 51,681 43,475
30 Lakhs 10.99% 2,65,131 1,39,810 98,202 77,522 65,212

Nogle enkle Tips mens ansøger om et personligt lån

 • Se med småt på dit lån dokument omhyggeligt: Kontroller, at du læse selv de mindste print på dit lån dokument at være bevidst om alt vedrørende dit lån. Du kan læse med småt at holde dig bevidst om alle de vilkår og betingelser for dit lån.
 • Sammenligne flere personlige lån muligheder: Du kan sammenligne de årlige procent (ÅOP) af flere personlige lån til rådighed på markedet. Dette vil hjælpe dig med at få en ordentlig idé om de omkostninger, som du vil pådrage sig med denne personlige lån.
 • Vælge din personlige lånebeløb ved at vurdere din tilbagebetaling evne: Et personligt lån typisk spænder fra 1 til 5 år. Du kan lave lån uopsigelighed ifølge din lånebeløbet, dine andre månedlige udgifter, og den indtægt, som du optjener på månedsbasis.
 • Vælg din personlige lånebeløb som pr din bekvemmelighed: Du kan vælge dit personlige lånebeløb afhængigt af din tilbagebetaling kapacitet, dine indtægter og dine udgifter.
 • Vælger en overkommelig rente: Sørg for, at du en økonomisk interesse sats for din personlige lån. Med en lav rente, dine udgifter til lånet bliver lav, og du kan tilbagebetale det uden besvær. Du vil også undgå eventuelle misligholdelser på lån.
 • Tjekke din EMIs korrekt: Du skal beregne din EMIs før du rette dine personlige lånebeløbet. Dette vil hjælpe dig med at planlægge dine udgifter effektivt. Du kan formere denne lån EMI med dit lån uopsigelighed at finde ud af din præcise lånebeløbet. Du kan derefter vælge det laveste lånebeløbet.
 • Sammenligne Behandlingsgebyret: De fleste banker og NBFCs opkræve et administrationsgebyr for et personligt lån. Du kan sammenligne dette gebyr og derefter beslutte, hvilke lån produkt du ønsker.
 • Være på vagt om automatiske betalinger: Hvis du vælger stående instruktion eller ECS som dit lån betaling tilstand, skal du være forsigtig med direkte debitering af penge. Du skal sørge for, at ingen ekstra beløb trækkes fra din konto unødigt. Du bliver nødt til at overvåge dit lån betalinger på en regelmæssig basis for at sikre, at alt bliver gjort ordentligt.
 • Vælg fast eller variabel rente efter dine præferencer: Når du vælger fast rente, vil dit lån betaling forblive fast i hele lånet embedstid. Når du vælger variabel rente, vil dit lån betaling afhænge af hastigheden. Dermed vil lån betaling stige, hvis hastigheden øger og lån betaling vil reducere hvis satsen reducerer.

Punkter at overveje før anvendelse for personlige lån

Før du ansøge om et personligt lån, skal du sørge for at du fokuserer på visse elementer omhyggeligt så at du laver en fornuftig økonomisk beslutning.

 • Kredit historie: Før du går videre til at ansøge om et personligt lån fra bank eller NBFC, skal du vurdere dit kredithistorie grundigt. Dette vil give dig en idé om det lånebeløb, som du vil modtage. Du skal kontrollere, at dit kredithistorie ser anstændigt, før du ansøge om et lån. Du kan gå til en fast sats eller en variabel rente efter dine præferencer.
 • Rente: Du skal tjekke rentesatsen for din personlige lån, før du rent faktisk gælder for én. Da et personligt lån er usikrede i naturen, kan din långiver opkræve en meget høj-rente. Du vil ikke give nogen aktiv som en sikkerhedsstillelse eller sikkerhed til din långiver og dermed din rente vil være lidt høje i forhold til priser opkrævet for andre lån.
 • Vurdering af behovet for din personlige lån: Du skal være klar over behovet for din personlige lån. Du kan tage det for finansiering din bryllup arrangementer, for at betale hospitalet regninger, for at købe medicin, osv. Før du ansøger om lånet, skal du vurdere, om du virkelig ønsker at lånet. Hvis du planlægger at tage et personligt lån til at investere i aktier eller andre finansielle instrumenter, kan så det ikke være en rigtig god idé.
 • Finde ud af om de forskellige gebyrer og afgifter forbundet med din personlige lån: Når du forudbetaler et personligt lån, eller når du glemmer din betalingsfristerne for din personlige lån, vil du højst sandsynligt blive bedt om at betale et strafgebyr. Det vil afhænge af din långiver. Du bliver nødt til at vurdere disse straf gebyrer korrekt, før du ansøge om et lån.
 • Gøre ordentlig forskning for at få den bedste pris for din personlige lån: Du kan gøre online forskning, ved at besøge finansielle tredjepartswebsteder eller ved at gå til bankernes officielle hjemmesider til at sammenligne forskellige rentesatser for personlige lån. Du kan vælge en lav rente for din personlige lån, da det vil hjælpe dig have en omkostningseffektiv lån.

Hvad er de forskellige typer af personlige lån?

 • Usikrede lån
 • Konvertible lån
 • Minilån
 • Sikrede lån
 • Fastforrentede lån
 • Variabelt forrentede lån
 • Rate lån
 • Single-betaling lån
 • Personlige lån balance overførsel
 • Personlige lån konsolideringsplaner

Tjekliste for ansøgning om personlige lån

Når du ansøger om et personligt lån fra en bank eller en NBFC, vil du har brug at opretholde en ordentlig checkliste for at få en glat udlån proces.

 • Først, skal du kontrollere, om du er berettiget til et personligt lån. Næste, du skal finde ud af, hvis du vil modtage lånebeløbet, du er interesseret i.
 • Du skal indsende visse vigtige dokumenter mellemtrin som kilder af bevis. Du skal give bevis for din bopælsadresse, dit foto identitet, din indkomst og din jobstatus eller job kontinuitet. Du skal også give dit kontoudtog og en nylig pas størrelse farvefotografi.
 • Bevis af adresse, kan du give din ration kort, forbrugsregning eller pas.
 • Bevis for alder, kan du give dit pas, kørekort, vælger id-kort, eller panorere kortet.
 • For identitet bevis, kan du indrette dit pas, kørekort, panorere kortet, eller vælger id-kort.
 • Hvis du er funktionær, kan du få den seneste løn underkjoler i 3 måneder, kontoudtog for en periode på 6 måneder, og Form 16.
 • Hvis du er en selvstændig person, kan du forsyne din indkomst selvangivelser, resultatopgørelsen, resultatopgørelsen og balancen for indkomster bevis. Kontor adresse bevis, kan du give ejendommen dokument, utility regninger eller vedligeholdelse regninger.
 • Disse dokumenter skal du indsende din behørigt udfyldt lån ansøgningsskema med relevante oplysninger. Du skal sørge for, at du har udfyldt alle felter med præcise detaljer. Hvis du glip af udfylde felterne, kan dit lån godkendelsesprocessen blive forsinket. For at undgå enhver forsinkelse eller forvirring, kan du udfylde formularen korrekt.

Hvordan man kan forbedre dine chancer for at få et personligt lån?

Hvis du ønsker at sikre, at din personlige låneansøgning er godkendt, så du kan bruge følgende vigtige retningslinjer.

 • Være opmærksom på din kredit score: Når du planlægger at ansøge om et personligt lån, du har brug at være fuldt opmærksom på din kredit score. Kun når du har disse oplysninger, giver det mening at ansøge om et lån. Du skal afgøre din långiver og din lånebeløbet som pr din kredit score. Hvis din kredit score er temmelig lav, kan du arbejde på at forbedre det inden for en bestemt periode og derefter ansøge om et lån. Dette vil sikre, at du får dit lån godkendt. Hvis du har gjort enhver forsinket betaling til din tidligere lån eller kreditkort regninger, kan du prøve venter et par måneder. Du kan ansøge om et nyt lån efter denne kløft.
 • Vælg din långiver som pr din kredit score: Hver långiver reagerer forskelligt til forskellige kredit score. Ifølge din kredit score, kan du beslutte et egnet långiver, der vil tilbyde tilpassede lån til dig efter dine specifikke behov. Konventionelle banker og NBFCs kan ikke tilbyde personlige lån, hvis du har en temmelig lav kredit score. I sådanne tilfælde kan du nærmer new age långivere, der kan aftale at give dig et lån med visse vilkår og betingelser.
 • Sikre jer indskrive din gæld til indkomst-forholdet korrekt: Lånebeløbet, som du søger og den indtægt, som du optjener på en månedlig eller årlig basis skal være forholdsmæssige. Din gæld beløb og indtægter bør matche hinanden ordentligt. Hvis du ansøger om et personligt lån quantum, som er meget højere end din månedlige indkomst, kan så dit program ikke få accepteret. Derfor bør du vælge din lånebeløbet meget fornuftigt at sørge for, at du får lånet.

Do ‘s og Don’ts når du tager et personligt lån

Do ‘s:

Gøre ordentlig forskning, før du ansøge om et personligt lån: Sørg for at du gøre god forskning vedrørende de forskellige rentesatser og forudbetaling gebyrer gennemføres af Reserve Bank i Indien (RBI) for flere lån? Du vil også nødt til at holde dig opdateret om ændringer til disse afgifter. Bankerne har tendens til at ændre deres beslutninger om gebyrer og renter på en regelmæssig basis. Det er vigtigt for dig at være opmærksom på disse aspekter, så du ikke få snydt mens du tager et personligt lån.

Du skal gøre relevante hjemmearbejde om talrige lånebeløb, lån boligsektorer og lånerenter af forskellige banker. Når du gør dit hjemmearbejde oprigtigt, vil du kunne få fat i en stor låneaftale, der tilbyder en lav-rente sammen med møde dine andre præferencer.

Desuden, når du bruger lidt tid på forskning, vil du få at vide om nye personlige låneordninger eller specialtilbud på visse ordninger. Du kan spare en masse ved at gøre brug af disse tilbud. Du kan også være forpligtet til at betale meget lav forarbejdning gebyrer, når du gør brug af disse særlige lån tilbud.

Læser med småt grundigt: Når du tager et personligt lån fra en bank eller NBFC, bør du læse med småt af dokumentet personligt lån forsigtigt. Du skal være opmærksom på alle de vilkår og betingelser knyttet til din personlige lån. Hvis du finder eventuelle uoverensstemmelser med dit lån detaljer, bør du straks bede din långiver for afklaring. Dette vil undgå enhver unødig forvirring senere. Tage lidt ekstra tid til at læse det materiale skrevet i små skrifttyper, så du ikke har noget problem i fremtiden. Hvis du vil, kan du tage ved hjælp af enhver professionel finansiel konsulent klart forstå dit lånevilkår og betingelser.

Gem dine penge omhyggeligt, når du tilbagebetaler: Du kan typisk tage et par år til at tilbagebetale din personlige lån helt. I denne situation er det vigtigt at du holde udtaget en del af dine midler til anvendelse i nødstilfælde og andre behov. Hvis du fokuserer udelukkende på rydde din gæld uden at gemme noget, kan du få dig ind i dyb problemer. Derfor bør du afsætte en del af dine midler for at redde udelukkende. Dette vil hjælpe dig være forberedt på dine presserende finansielle behov selv i dit lån tilbagebetalingsperiode.

Skal betale din lånet rate straks hver eneste gang: Når du tilbagebetaler gennem månedlige rater, bør du foretage visse på, at du betaler hver rate beløb på tid. Du bør fokusere på ikke glip af din betalingsfrister. Hvis du går glip af dine betalingsfrister, vil du unødigt skal betale en sen betaling gebyr. Du kan også blive behandlet som en låntager, der har misligholdt sit lån. Dette kan påvirke dit kredit score negativt. Du bliver nødt til at gøre den fulde betaling inden for tidslinjen tildelt for din tilbagebetaling af lånet. Hvis du går glip af endnu en rate, vil du have en negativ symbol mod dine lånekonto. Dermed presse dig selv til at betale til tiden.

Hvis du har svært ved at tilbagebetale deres lån under en bestemt måned, kan du prioriteter dine forskellige betalinger. Du kan give afkald på visse udgifter for at undgå ensidige tillægsbetalinger. Du kan derefter oprette en plan om at første betale dit lån EMI for at visse måned og så er du andre regninger eller betalinger. Når du give første prioritet til dit lån EMIs, kan du undgå en negativ mark på din kredit rapport og kredit score.

Vurderer din kredit score grundigt: Før du nærmer dig selv en bank for et personligt lån, skal du kontrollere din kredit score grundigt. Når du er klar over din kredit score, kan du vurdere sandsynligheden for, om dit lån vil blive godkendt eller ej. Din kredit score spiller også en væsentlig rolle ved fastsættelsen af rentesatsen for din personlige lån. Du kan tjekke din kredit score ved hjælp af kredit score regnemaskine findes på web-portalen på BankBazaar. Det tilbyder en nøjagtig kredit score gratis! Du behøver kun at nøglen i visse relevante detaljer og du får dine resultater straks. Kredit Information Bureau (Indien) begrænset (CIBIL) giver en kredit score til en person, hvis han eller hun har truffet et kreditkort eller et lån tidligere.

Gælder for en overkommelig lånebeløbet: Du skal sørge for, at du vælger din lånebeløbet kun efter omhyggelige overvejelser. Du bør tjekke de forskellige lånerenter og lån gebyrer og også du andre udgifter. Du bør derfor finde anvendelse for en bestemt lån quantum. Må ikke gå overbord mens ansøger om et lån, fordi du skal huske, at du kun vil have til at tilbagebetale denne hele lånebeløbet. Derfor være agtpågivende om hvor meget du søger.

Har et klart billede af, hvad du har brug for lånet til: Tag ikke et lån, bare fordi du kan få det let. Før du ansøge om et personligt lån, skal du være fuldt ud klar over, hvorfor du har brug for det. Når du skaffe lånet fra din bank eller enhver anden långiver, bør du holde sig til det formål, at du havde i tankerne. Du behøver ikke at nævne formål til din långiver. Men du skal holde sig til det. Når du tilbagebetaler deres lån.

Don’ts:

Ikke underskrive dokumenterne lån uden at forstå hvert punkt: Du bør undgå at underskrive dokumentet lån uden begribe hvert punkt. Du skal læse alle vilkår og betingelser i dokumentet lån før du accepterer at underskrive den. Hvis du er i tvivl om funktionerne i dit lån, skal du straks kontakte din bankrådgiver for at få hjælp. Det er bedre at få alt afklaret før du underskriver dokumentet. Når du underskriver dokumentet lån, kan banken ikke er enige om at foretage ændringer, selvom du har står over eventuelle spørgsmål senere.

Gør ikke flere undersøgelser vedrørende forskellige personlige lån: Kontroller, at du nærmer dig en bestemt bank eller NBFC, når du gør fremragende forskning. Du kan shortlist forskellige banker efter kontrol for at se hvad de har at tilbyde. Undgå at shoppe rundt for nye personlige lån eller personlige lån refinansiering muligheder uden færdiggørelse på et par muligheder. Hvis du nærmer dig mange långivere til at ansøge om et lån, vil der være en registrering af overdreven kredit forespørgsler i dit navn. Dette kan påvirke din kredit rapport dårligt. Din kredit score kan også blive påvirket.

Tager ikke et personligt lån uden nogen alvorlige formål: Det giver mening at ansøge om et personligt lån for at gøre bryllup arrangementer eller for finansiering din videregående uddannelsesinstitution eller renovere din bolig. Dog, holde sig væk fra at tage et personligt lån til useriøse formål som fester, at have fancy middage eller ferie til nogle eksotiske sted. Når du tager et personligt lån af sådanne grunde, kan du ende med at få ind i problemer. Du vil ende med at betale ekstremt høje regninger til disse formål med din personlige lån og så du kan kæmpe for at tilbagebetale lånet.

Må ikke være i en travlt med at afslutte dine lån sammenligningen processen: Et par långivere kan tvinge dig til at afslutte på et bestemt lån produkt uden at give dig tid til at sammenligne andre lån eller at læse dine lånevilkår og betingelser. Du bør undgå at få tryk af sådanne långivere. Du kan tage ordentlig tid til at tjekke ud forskellige lån muligheder og sammenligne de forskellige funktioner af hver mulighed for lån. Derfor kan du færdiggøre på en. Hvis din långiver ikke opfordrer dig til at sammenligne andre muligheder, skal du være på vagt om denne långiver. Disse långivere kan have et par andre intentioner om at snyde dig ved at tage dine penge.

Glem ikke at betale dine lån afdrag: Dette tip kan synes lidt for indlysende. Dog skal du sørge for at du aldrig går glip af dine betalingsfristen. Hvis du rydder dine lån gennem EMIs, bliver du nødt til at være klar med din beløb hver måned uden at fejle. Hvis du går glip af betaler selv en rate, din kredit score kan få skadet og derefter din kreditværdighed vil komme ned hver gang du undlader at betale. Derudover vil du blive bedt om at betale en tung bøde, når du forsinke bill betaling. Ud over din regelmæssige afdrag, vil du blive tvunget til at betale ekstra tunge beløb som en bøde. Du kan undgå denne unødvendige hovedpine ved bare at være lidt bevidst at betale din EMIs straks.

Accepterer ikke dårlig personlige låneprodukter: Undgå dårlige beslutninger vedrørende personlige låneprodukter. Der findes flere typer af personlige lån i markedet. Derfor, du skal være økonomisk fornuftige mens du vælger dem. De fælles privatlån vil hjælpe dig med at øge din økonomiske rigdom og hjælpe dig med at nå dine økonomiske mål. Der er dog et par dårlige personlige lån muligheder såsom Minilån eller titel lån. Disse lån skal du betale strenge straffe og de også tillader ikke dig at indløse bekvemt.

Du kan typisk holde sig væk fra kortsigtede personlige lån, der vil gøre dig betale højt forrentede satser. Du vil ende med at pådrage sig højere udgifter i forhold til det oprindelige beløb, som du ville have lånt.

Hvornår skal jeg vælge et personligt lån?

 • Når du har presserende finansieringsbehov: Du kan gå til et personligt lån, når du har brug for penge hurtigt. Når du har en finansiel nødsituation, kan du vælge en pålidelige personligt lån til at opfylde dine krav bekvemt. Et personligt lån er generelt godkendt og udbetalt meget hurtigt.
 • Når du ønsker meget minimal dokumentation: Dokumentation er også minimal for personlige lån. Derfor, hvis du ikke har tid til at træffe foranstaltninger til andre dokumenter, kan du vælge et personligt lån i stedet. For andre sikrede lån, vil du være forpligtet til at fremlægge dokumenter vedrørende skøde af aktiver osv. Det vil tage tid for dig at arrangere disse dokumenter. Hvis du ønsker at anvende midler fra et lån til flere formål, kan du gå til et personligt lån. Du vil ikke have at nævne formålet med din personlige lån til din långiver. Derfor skal du ikke få nogen dokumentation for denne type lån.
 • Når du ønsker at konsolidere din gæld: Du kan også gå for et personligt lån, hvis du planlægger at konsolidere din gæld. Du kan kombinere din flere gæld i en enkelt personlig lånekonto og rydde din gæld sammen. Du kan også vælge et personligt lån for en balance overførsel. Du kan rydde din kreditkort regninger med et personligt lån. Din rente vil være lavere i forhold til din personlige lån. Det er økonomisk fornuftigt at rydde ud et højt forrentede gæld ved at tage et lavt forrentede gæld.
 • Når du ikke ønsker at overdrage et aktiv til en långiver: Hvis du går til nogen andre lån, vil det for det meste være sikret i naturen. Derfor, hvis du ikke er interesseret i at sætte nogen af dine aktiver i fare i form af en sikkerhedsstillelse, så du bør ideelt vælge et personligt lån.
 • Når du ikke kan foretage enhver anden finansiel ordning for indlæggelse udgifter: Hvis du ikke kan arrangere penge straks fra andre kilder for indlæggelse regninger, kan du ansøge om et personligt lån og sørg for, at behandlingen er gennemstegt ordentligt.

Hvad er typiske beløb og tidsrum af et personligt lån?

Typiske personlige lånebeløb: For et personligt lån afhænger lånebeløbet generelt af din beskæftigelsesstatus, indkomst, lån uopsigelighed, osv. Din långiver vil finde ud af, hvis du er funktionær eller en selvstændig erhvervsdrivende enkelte. Når du giver din månedlige indkomst, vil din långiver typisk Kontroller at dit lån EMI ikke over 40-50% af din månedlige indkomst. Din långiver vil også undersøge dine eksisterende lån eller kreditkort afgifter (hvis nogen) for at fastsætte din personlige lånebeløbet.

Hvis du er en selvstændig person, vil din långiver bede dig om din gevinst eller tab erklæring at vurdere de seneste overskud, som du har tjent sammen med de yderligere forpligtelser som din firmaudgifter, osv. Ifølge disse oplysninger, vil din långiver lave din personlige lånebeløbet.

Det minimale personlige lånebeløbet varierer i Indien. Men, de fleste banker og NBFCs har faste Rs.30,000 som minimum lån hovedstol for personlige lån.

Den maksimale personlige lånebeløb vil typisk fastsættes efter et par vigtige aspekter såsom din indkomst, din nuværende gæld og din kredit score.

Typiske lån uopsigelighed eller lånetiden: I Indien, er et personligt lån generelt fastsat for en periode på 12-60 måneder eller 1 til 5 år. Hvis du er på udkig efter en længere eller kortere lån uopsigelighed, kan du tjekke med din långiver, hvis det vil være muligt.

Tid, det tager generelt for lån disbursal: Når du ansøger om et personligt lån, vil det få udbetalt inden for en periode af 7 arbejdsdage. Når din låneansøgning bliver sanktioneret, får du en konto betalingsmodtager check eller forslag, som vil være svarende til din lånebeløbet. Alternativt, din lånebeløbet vil blive indsat på din konto via elektroniske metoder.

Vide mere om: Hvordan man vælger lige personlige lån

Hvad er den mest vigtig faktor til at godkende en personlige låneansøgning?

Den primære faktor, der spiller en rolle ved fastlæggelse af, om din låneansøgning accepteres eller ej, er dit kredit score. I Indien, vil din kredit score og kreditrapporter blive leveret af 3 chef kreditvurderingsbureauer, der er godkendt af Reserve Bank of India. De er CIBIL, Experian og Equifax. Disse agenturer vil holde en fane af alle dine aktiviteter i forbindelse med erhvervelse af kredit. Din långivere, herunder banker, formelle långivere og kreditkortselskaber vil give dine data til bureauerne hver måned.

Dataene omfatter din tilbagebetaling adfærd, dine betalinger med kreditkort regningen, ændringer foretaget dit kreditkortgrænse, lån EMI betalinger, Uafviklede afgifter, etc.

Med disse oplysninger, vil din kredit score beregnes ved hjælp af en matematisk formel. Score vil betegne din samlede kredit adfærd. Derfor, din långiver vil tjekke denne score og din kredit rapport grundigt til analyser din kreditværdighed.

En kredit rapport eller kredit oplysninger rapport (CIR) er en meget vigtig betænkning, som bruges af din långivere. De kontrollere denne betænkning til analyser hvis du har ordentlig selvkontrol mens håndtering af enhver kredit-associerede aktiviteter. Hvis du har tilbagebetale din gæld straks på en regelmæssig basis, vil din kredit rapport ser tiltalende. Dette vil hjælpe dig i at modtage dit personlige lån nemt.

Hvad er betydningen af en kredit rapport ved at godkende et personligt lån?

Når du har en positiv kredit rapport, kan du vise din långiver, at du har bevaret store udlån disciplin. Din långiver vil tro, at du vil holde sig væk fra enhver form for alvorlige gældssituationer. Det er det vigtigste aspekt, der vil hjælpe dig hele din finansielle rejse. Derfor bør du træffe yderligere foranstaltninger til at opretholde en god kredit rapport.

Det giver en detaljeret oversigt over de forskellige typer af kredit, du har ansøgt om, den måde du har tilbagebetalt hvert lån eller kreditkort regningen, og hvis du har været hurtige om at betale hver rate for dit kredit.

Uanset om du nærmer dig en bank eller en NBFC for et personligt lån, vil institutionen først kigge efter din kredit rapport at beslutte, hvis du skal få lånet eller ej.

Desuden, når din kredit rapport ser godt ud med meget få kredit forespørgsler, vil du være i stand til at forhandle med din långiver for højere kreditgrænser. Du kan begrunde dine anmodning om højere lån quantum af netop viser din kredit rapport.

Hvad er rolle af min kredit Score i lånet processen? Hvad er Minimum kredit Score at være berettiget til et personligt lån?

Din kredit score forklarer din økonomiske historie fra begyndelsen. Det er beregnet af kredit Information Bureau (Indien) begrænset (CIBIL) som indsamler oplysninger om din udlån adfærd lige fra din første kredit.

CIBIL har en liste over medlem banker og NBFCs. Disse institutioner vil give din kredit data til CIBIL og de vil beregne din kredit score. Hvis din kredit score er godt, vil din låneansøgning få godkendt uden besvær. Dette vil gøre din hele udlån processen glat.

Desuden, når en långiver tilbyder et lån som pr din kredit score, vil hele processen være gennemsigtig og velorganiseret.

For at erhverve et personligt lån fra din långiver, bør din kredit score være mindst 750. Med denne score, vil du helt sikkert få et lån, forudsat du opfylder andre kriterier for støtteberettigelse.

I Indien, en CIBIL score starter fra 300 og går indtil 900. Hvis din score spænder fra 350 til 550, bliver du nødt til at trække op dine sokker og forbedre det trin for trin. Hvis din score spænder fra 550 til 660, er det en temmelig anstændigt område. Din långiver kan give dig en ny personlig låneordning. Hvis din kredit score er overalt mellem 650 og 750, får du et personligt lån uden forsinkelse. Hvis din kredit score er mellem 750 og 900, er en fremragende låntager med fornuftige finansielle viden og ordentlig kredit kontrol.

Mit kredit Score er under 750. Vil jeg få et personligt lån?

Når du ansøger om et personligt lån, er der ingen præcis garanti for, at du vil modtage et lån, selv hvis din kredit score er høj. Det er imidlertid mere sandsynligt, at du vil få et lån, hvis din score er 750 eller derover.

Når din score er under 750, kan du højst sandsynligt ikke berettiget til et lån. Dog kan du prøve at tage alternative trin til en eller anden måde få et lån. Du kan vise din indkomst bevis til at vise at du optjener en høj indkomst i øjeblikket og at du vil kunne tilbagebetale lånet på tid. Du kan også tilbyde en sikkerhedsstillelse eller en sikkerhed til din långiver til at forsikre, at du vil tilbagebetale dit lån hurtigt. Långiver vil gribe din aktiv, hvis du undlader at betale dine lån til tiden. Du kunne også drøfte med din långiver, at du gennemfører passende foranstaltninger for at opdrage din kredit score.

Alternativt kunne du tage dig tid til at forbedre din kredit score og derefter ansøge om et personligt lån. Du kan følge nogle strenge foranstaltninger, indtil din kredit score går op og derefter ansøge om et lån. Dette vil forhindre enhver form for lån afvisning og det vil også hjælpe dig med at undgå for mange kredit forespørgsler. Når dit kredit score er 750, kan du bare holde sig til en god tidsplan for tilbagebetale alle dine afdrag til tiden.

Hvad er de andre faktorer, indflydelse godkendelse for et personligt lån, bortset fra kredithistorie?

Når du ansøger om et personligt lån, vil din långiver kontrollere andre faktorer ud over dit kredithistorie. Disse faktorer omfatter din indkomst, din beskæftigelsesstatus, din foregående kvitteringer mv.

Hvis du vise at du har en god indtægt, får din låneansøgning et positivt resultat. Hvis du har en regelmæssig strøm af indkomst hver måned, vil blive opfyldt din långiver. Långiver vil kontrollere dine dokumenter vedrørende din beskæftigelse og din indkomst. Hvis du har flyttet arbejdspladser helt regelmæssigt, kan din låneansøgning ikke få godkendt straks. Dette er fordi din långiver vil antage, at du ikke vil tjene en stabil indkomst, og at du kan kæmpe for at rydde din gæld. Derfor kan du prøve at anvende for et personligt lån kun efter du har været med en virksomhed i en lang periode. Men hvis du har brug for midler hurtigst muligt, kan du gå videre og ansøge om dit lån.

Hvilke faktorer påvirker rentesats på personlige lån?

 • Din indkomst: Hvis du tjener en temmelig høj indkomst med fremragende stabilitet, vil din långiver mener, at du har en god tilbagebetaling evne. Derfor, hvis du opfylder din bank indkomst støtteberettigelseskriterier, din rente vil være god. Du kan forhandle med din långiver for en god rente ved at give ordentlig dokumenter for at bevise din indkomst. Långiver vil så stole på din evne til at tilbagebetale hver rate på tid. Hvis du har skiftende fra et job til en anden i en lang periode, din indkomst flow vil blive påvirket, og dette kan påvirke din rente for lån også.
 • Dit kredit historie og kredit score: En af de vigtigste faktorer, der indvirker på din personlige lån rente er din kredit score. Det er konstateret efter dit kredithistorie. Hvis du har tidligere taget et lån eller kreditkort i dit navn, vil du blive givet en kredit score som pr din tilbagebetaling adfærd. Hvis du har tilbagebetalt din tidligere kreditter inden for den foreskrevne frist, vil din kredit score være godt. CIBIL vil evaluere din betaling evne og oprette en kredit rapport og give dig en kredit score. I Indien er en positiv kredit score normalt over 750. Det varierer fra 300 til 900 og 300 er den laveste kredit-score og 900 er den bedste kredit score.
 • Dit forhold til din långiver: Hvis du opretholde et godt forhold til din bank eller NBFC, er at tilbyde et personligt lån til dig, vil du være i stand til at skaffe en god rente. Hvis du har åbnet en Sparekasse konto eller en fast indbetaling med en bank allerede, ville du have etableret loyalitet med denne bank. Når du nærmer dig den samme bank for et personligt lån, er det meget sandsynligt at få en god rente. Banken vil ikke gå glip af at have dig som låntager for et lån og derfor Banken vil indvillige i at give dig en attraktiv rente. For at forhindre, at du går til en konkurrent bank, vil din nuværende bank accepterer at give dig en konkurrencedygtig rente for din personlige lån.
 • Din arbejdsgiver omdømme eller goodwill: Hvis du arbejder i et veletableret selskab når du ansøger om et personligt lån, vil du kunne opnå en god rente for din personlige lån. På den anden side, hvis du er beskæftiget med en ny start-up eller en smuk ufrankeret virksomhed, kan du ikke kunne få en attraktiv rente. Generelt, långivere antages det, at store og veletablerede virksomheder give deres medarbejdere en stabil karriere. Derfor foretrækker de medarbejdere med en regelmæssig strøm af indtægter. Derfor, hvis din organisation er kendte og berømte, din rente vil være lav.

Udover de ovennævnte punkter, der er forbundet med en persons evne til at tilbagebetale, er der visse eksterne faktorer, der spiller en vigtig rolle ved fastsættelsen af en rente på lånet. Disse faktorer omfatter inflation, ændringer i regeringens politik, osv. Hvis regeringen ændrer nogen monetær politik efter ændringer i det finansielle miljø, kan så din renten ændre. Også, når der er en stigning i inflationen, dit lånerenter kan stige.

Hvad er fordele og ulemper af personlige lån?

Fordele ved personlige lån:

 • Usikker i naturen: Et personligt lån er usikrede i naturen, hvori du ikke behøver at give nogen sikkerhed eller sikkerhed mens anvendelse for lånet. Du behøver kun at forsikre din långiver, at du vil betale lån afdrag til tiden. Derefter, vil din långiver godkende dit lån og få det behandlet.
 • Let tilgængelig: Privatlån er altid let tilgængelige i forskellige dele af landet. Næsten hver bank og NBFC tilbyder personlige lån med enkle dokumentation til overkommelige priser. Du behøver ikke at nævne grunden til ansøger om lånet og du kan få det fra banken hurtigt.
 • Minimal dokumentation proces: Når du ansøger om et personligt lån, behøver du ikke at ærgre sig over at arrangere adskillige dokumenter til godkendelse. Du bliver nødt til at fremlægge kun din grundlæggende dokumenter samtidig ansøger om lånet og du er god til at gå. Du vil ikke blive bedt om at give alle aktiver som sikkerhed og dermed, du behøver ikke at give nogen titel eller verifikation for aktiverne.
 • Ingen mellemled: Når du ansøger om et personligt lån, behøver du ikke at bekymre dig om at komme i kontakt med en mellemmand. At få et lån ved hjælp af en mellemmand eller en agent kan forsinke din lån ansøgningsproces. Du vil også blive tvunget til at betale høje kurtage gebyrer, når du har brug for ved hjælp af en mellemmand. For et personligt lån, kan du direkte gå til en bank eller en ikke-bankmæssige finansielle corporation og starte ansøgningsprocessen.
 • Kan bruges til ethvert formål: Din personlige lån kan udnyttes til at finansiere eventuelle krav. Du kan finansiere dit hjem renovering, din videregående kursus, jeres bryllup, dine lægeudgifter, osv. Du skal ikke angive formålet med at opnå dette lån til din långiver. Du kan beslutte, hvad du vil gøre med dine penge. Det er imidlertid meget vigtigt, at du er klar over hvordan du vil bruge dine penge før du modtager pengene.
 • Hurtig behandling af lån: Når du ansøger om et personligt lån, vil det få behandlet og godkendt meget hurtigt. Dette er fordi det ikke behøver nogen sikkerhed eller garanti.
 • Særlige tilbud og ordninger: Da personlige lån er en af de mest populære kategorier af lån, frigive banker og NBFCs mange eksklusive tilbud samtidig personlige lån. Du kan også nyde særlige ordninger for personlige lån ydet af visse långivere. Et par fagfolk såsom revisorer, advokater og læger får særlige personlige lån tilbud.

Ulemper ved personlige lån:

 • High-rente: Privatlån er generelt økonomisk. Men da du ikke tilbyder nogen aktiver som sikkerhed eller sikkerhedsstillelse til din långiver, din långiver kan opkræve en høj rente. Personlige lånerenter er højere sammenlignet med andre sikrede lånerenter som boliglån, billån, osv.
 • Kredit historie: Hvis du er interesseret i et personligt lån, skal du sørge for at du har opretholdt en god kredithistorie. Ellers kan få nægtet din personlige låneansøgning. For at undgå afvisning af dit lån, skal du sørge for at du har en anstændig kredithistorie, før du ansøge om et lån. Du skal arbejde hårdt for at forhindre enhver form for misligholdelse af betalinger. Du kunne prøve at ansøge om et personligt lån fra en bank, som du allerede har en opsparingskonto eller en fast depositum. Denne måde, ville du have etableret et godt forhold med din bankmand og derfor vil det være let at få et lån fra den samme bankmand.
 • Ingen mulighed for at betale lånet i dele: Nogle gange, når du tager et personligt lån fra visse bankfolk eller NBFCs, kan du ikke være tilladt at betaler dit lån i dele. Du kan blive bedt om at betale dit fulde lånebeløbet på én gang for hele lånet embedstid. I starten af dit lån uopsigelighed, dine betalinger vil hovedsagelig bestå af interesse, og dette vil resultere i store udgifter.
 • Dårlige lån til personer med lav kreditværdighed: Visse mennesker med lav kredit score kan en eller anden måde få et lån fra visse långivere. Men disse långivere kan opkræve meget høje renter og tilbyde meget lave beloeb.

Hvordan vælger jeg den bedste personlige lån tilbud?

Når du er på udkig efter et personligt lån, har du højst sandsynligt finansielle begrænsninger. Derfor skal du være meget forsigtig mens du vælger en indstilling for personlige lån. Du skal overveje et par aspekter af personlige lån muligheder, når du ønsker at vælge en. Faktorer omfatter EMIs, lån renter, forarbejdning gebyr, dokumentation, forudbetaling gebyr, tid, det tager at godkende og udbetale lånet, lydhørhed over for ændringer i renten efter politiske ændringer foretaget af RBI, og kriterierne for støtteberettigelse i henhold til din långiver.

Du kan sammenligne flere lån muligheder ved at holde disse ovennævnte punkter i tankerne, og du kan derfor vælge ethvert produkt.

Personlige lån for NRI

I Indien tilbyder banker og NBFCs eksklusive personlige lån for ikke-hjemmehørende indianere (NRIs) efter deres specifikke præferencer og behov. Du kan ansøge om lånet ved at besøge en bankfilial i Indien eller ved at gå til den officielle hjemmeside for banken. Mange banker tilbyder personlige lån mod faste indskud. Nogle banker kan kræve, at ansøgeren skal være en hjemmehørende indiske og co ansøgeren kan være den NRI, der er en nær slægtning af ansøgeren.

Dokumentation er for NRIs også minimal og enkel. Du bliver nødt til at fremlægge visse relevante dokumenter såsom dit visum, pas, løn certifikat og kontoudtog fra både indenlandske og udenlandske banker. Generelt, personlige lån uopsigelighed for NRIs er op til 36 måneder.

Personlige lån Balance overførsel

Mange banker tilbyder personlige lån balance overførsel facilitet, at hjælpe dig med at minimere byrden af dit nuværende lån. Du kan overføre dine eksisterende lån balance til en ny personlige lånekonto og så få ekstra finanser til dine andre behov. Denne facilitet vil hjælpe dig med at sikre en lav rente.

 • Under denne facilitet, er de ubetalte hovedstol overføres til en anden konto. Denne facilitet er let tilgængelig, hvis du ikke har misligholdt nogen af dine EMIs.
 • Ud over nedsatte renten, kan du også nyde længere lån boligsektorer. Du kan have til at betale en lille mængde som en balance overførsel gebyr til din långiver. Dette afhænger banken eller den NBFC, som du har valgt.
 • Du kan også gå for et lån balance overførsel, hvis din nuværende långiver ikke tilbyder tilfredsstillende tjenester.
 • Når du går til en balance overførsel, du bør sørge for at du går til et lån, der koster mindre end din nuværende en.
 • Også, hvis din nuværende bank ikke opfylder visse betingelser, der blev forhandlet tidligere, så du kan gå til et lån overførsel.
 • Derudover kan du få en supplerende lånefacilitet til at få flere midler til dine andre krav.
 • Mens sammenligne balance overførsel indstillinger, bør du tage hensyn ændringen i EMIs. Den nye finansielle institution kan tilbyde lavere EMIs, når du går til balance overførsel. Dog i sådanne tilfælde kan renter stige meget drastisk. Derfor, du bør være meget forsigtig, når du vælger din nye långiver.
 • Næste, bør du overveje ekspeditionsgebyr til din nye balance transfer facility. Det bør være mindre end hvad du betaler for dit nuværende lån produkt. Du bør også kontrollere advokatomkostninger, tekniske gebyrer, administrative gebyrer, værdiansættelse gebyrer, osv., når du vælger en balance overførsel mulighed.
 • Du bør være på vagt om specielle tilbud til lån balance overførsler. I dag, tilbyde långivere eksklusive rabatter på lån overførsler. Før du går til nogen af disse tilbud, bør du læse detaljer om tilbuddet meget omhyggeligt.
 • Du skal også læse de vilkår og betingelser med hensyn til din nye personlige lån balance overførsel program.
 • Du skal sørge for du indsamle alle de dokumenter, du havde givet til din nuværende långiver og give dem til din nye långiver.
 • Hvis du bliver bedt om at give en sikkerhed for dit lån overførsel, gør sikker på, at giver du en sikkerhedsstillelse for en lavere værdi end din originale sikkerhedsstillelse.

Hvordan man får et personligt lån til lav CIBIL

Når du har en lav CIBIL score, hvis du nærmer dig en bank eller en NBFC for et personligt lån, kan din ansøgning ikke få godkendt meget nemt. Derfor, du skal træffe alternative foranstaltninger til at bevise din långiver, at du vil kunne tilbagebetale dine lån til tiden. Når du har en lav CIBIL score, din långiver vil automatisk gå ud fra at du vil kæmpe for at tilbagebetale lånet og dermed kan afvise din ansøgning. Du kan bruge følgende retningslinjer til at gøre din långiver tror på dig og få din låneansøgning godkendt:

 • Vis indkomst beviser til din långiver: Hvis du har for nylig fik en løn tilvækst eller en bedre jobtilbud med en god løn vandretur, kan du vise relevante dokumenter til din långiver til at give bevis. Når din långiver er klar over, at du tjener bedre nu og at du ikke vil kæmpe for at tilbagebetale, vil din långiver godkende din ansøgning. I mellemtiden, kan du arbejde på at forbedre din kredit score af følgende strenge foranstaltninger til at rydde alle dine gæld hurtigt.
 • Tjek peer-to-peer udlån: Peer-to-peer udlån er ikke en mainstream form for udlån. Når banker og førende NBFCs er dog ikke klar til at tilbyde et lån til din due til din CIBIL score, kan du skifte til peer-to-peer långivere. Du kan have til at betale meget høje renter for saadanne laan. Men da du har ingen anden mulighed, kan du nødt til at gå til disse låneprodukter.
 • Tage hjælp fra din ægtefælle eller familie medlem: Hvis din ægtefælle eller andre nært familiemedlem har en bedre kredit score end dig, kan du tage hans eller hendes støtte til at ansøge om et personligt lån. Du kan også gøre din ægtefælle skal din fælles sagsøgeren. Eller du kan spørge din ægtefælle til at ansøge om lånet og du kan være co sagsøgeren.
 • Tager en sikret personlige lån: Privatlån er normalt usikrede lån. Men hvis du har en lav CIBIL score, kan du tale med din långiver og beslutter at gå til en sikret personlige lån. Du kan tilbyde noget værdifuldt aktiv som en sikkerhed. I dette tilfælde vil din långiver være rede til at ignorere din kredit rapport. Du kan give FDs, aktiver, aktier eller guld som din sikkerhed.
 • Du kan finde ud af, om visse NBFCs, der tilbyder personlige lån trods lav kredit score: De fleste banker er meget strenge om ansøgerne opfylder kriterierne for støtteberettigelse relateret til kredit score. Derfor kan du gøre ordentlig forskning for at finde en pålidelig NBFC, som vil indvillige i at tilbyde et personligt lån på trods af din kredit score. Du kan blive bedt om at betale en høj rente men.

Hvordan man vælger personlige lån uopsigelighed klogt

Når du skal vælge dit personlige lån uopsigelighed, skal du overveje din rente og din EMI beløb. Du skal huske, at hvis du går til en længere lån uopsigelighed, din EMIs vil være mindre. Denne måde, du vil pådrage sig færre udgifter for din personlige lån. Dog skal du også huske på, at du vil betale højere renter hvis du vælger et lån til en længere uopsigelighed.

Du kan beregne din EMIs ved hjælp af et personligt lån regnemaskine, der er tilgængelige online. Mange tredjeparts websteder og officielle hjemmesider for banker har en avanceret EMI regnemaskine. Du kan tjekke EMI regnemaskine, der tilbydes af BankBazaar. Efter computing din EMIs for forskellige lån boligsektorer, vil du få en idé om hvor meget du vil bruge hvert år. Derfor kan du vælge dit lån embedstid.

Du bør også overveje din forudbetaling vilkår. Når du er sikker på, at du vil forudbetaling dit lån, kan du angive disse oplysninger i EMI Lommeregner. Du vil få præcise resultater i overensstemmelse hermed. Du vil højst sandsynligt blive bedt om at betale en forudbetaling sanktion, når du går videre. Hvis du ønsker at forudbetale din lån inden for 1-2 år, kan du gå i en længere periode, lånet således at dine månedlige betalinger vil være mindre.

Hvordan skal man behandle med kreditkort gæld ved hjælp af personlige lån?

Mange finansielle eksperter og rådgivere rådgive kredit kortholdere at rydde deres gæld ved hjælp af et personligt lån. Det er en temmelig populær metode til at håndtere kreditkort gæld. Du kan tage et personligt lån, hvis du betaler meget høje renter for dit kreditkort. Med et personligt lån, kan du få et forholdsvis lavere rente. På denne måde kan du gemme et anstændigt beløb af penge, når du rydder din kreditkort afgifter med et personligt lån.

Du kan også konsolidere din kreditkort gæld ved hjælp af et personligt lån i et enkelt lånekonto. Denne strategi er meget effektiv, især hvis du har flere kreditkort i dit navn.

Du behøver ikke at huske dine forskellige betalingsfrister. Du kan i stedet konsolidere din gæld til et personligt lånekonto og så undgå sen betalingsgebyrer eller overtræk gebyrer. Du kan spore din tilbagebetalinger effektivt i ét konsolideret regnskab og gemme midler også.

Mens tilbagebetale din kreditkort gæld med din personlige lån, kan du være ekstra forsigtig med dine andre udgifter for at sikre, at du starter en disciplineret udlån proces. Du bliver nødt til at arbejde meget hårdt for at sikre at du fjerne din tunge gældssituation. Du kan opnå dette ved at undgå unødvendige udgifter, der kan gøres senere.

Top 10 mikrofinansieringsinstitutioner i Indien

Hver organisation eller virksomhed i verden kræver en vigtig ingrediens for at gøre overskud-penge, og manglen på det kan hæmme væksten af ikke bare en virksomhed, men også en hel nation. Banker og låneinstitutter henvender sig til en stor bid af de finansielle behov i landet, at hjælpe spillere etablere sig. At få et lån, er dog ikke så let for en person, der ikke har adgang til banker, især i landdistrikterne. Dette er, hvor begrebet mikrofinansiering kommer ind i billedet, at sikre, at fortjener kandidater, der har brug for små og mellemstore range lån får tilstrækkelige mængder til at finansiere deres drømme.

Med et flertal af den indiske befolkning bor i landdistrikterne, er adgang til bankerne begrænset, med mikrofinansieringsinstitutioner catering til millioner. Begrebet inclusive væksten har gjort dem en pålidelig allieret, bidrage til udviklingen af Fællesskabet og dermed nationen. Disse mikrofinansieringsinstitutter tilbyde lån til folk fra den lavere indkomstgruppe, mennesker, der ikke ville generelt være i stand til at benytte lån fra store spillere. Antallet af mikrofinansieringsinstitutioner i landet vokser støt, at sikre, at finansiering ikke er ud af rækkevidde for medlemmer af samfundet.

Top 10 mikrofinansiering virksomheder i Indien 2017

Med antallet af mikrofinansieringsinstitutioner stiger på en konstant basis, er kunder forkælet for valg, med hver MFI at bringe noget unikt til sektoren. Anført nedenfor er de top 10 MFI’er i landet.

 1. SKS mikrofinansiering – SKS mikrofinansiering har catering til behovene i de underprivilegerede samfund for over 18 år nu, tilbyde små lån lige mellem Rs 2.000 og Rs 50.000 til sådanne medlemmer. Bortset fra finansiel bistand tilbyder det også uddannelsesprogrammer til at opløfte den generelle tilstand af det låntagere. En bred vifte af produkter kombineret med deres vision om at styrke kvinder har gjort SKS mikrofinansiering det foretrukne valg for tusinder.
 2. Sahayog mikrofinansiering -etableret i 2009, Sahayog Microfinance i dag har over 75 afdelinger spredt ud over delstaterne Gujarat, Chhattisgarh, Maharashtra og Madhya Pradesh. Tilbyder lån i tre kategorier, kan man få finansiel støtte lige fra Rs 8.000 til Rs 1 lakh, med renter beregnet på grundlag af reducerende.
 3. Ujjivan finansielle tjenesteydelser – med en historie af tæt på 12 år, Ujjivan finansielle tjenesteydelser er en af de største MFI’er i landet, med en tilstedeværelse i over 200 distrikter i hele Indien. Det henvender sig primært til kvinder fra dårligt stillede miljøer, tilbyder sikkerhedsstillelse gratis små lån til både grupper og enkeltpersoner. Personer kan benytte lån mellem Rs 2.000 og Rs 10 lakh, afhængig af deres krav.
 4. Madura mikrofinansiering -Madura Microfinance er et populært navn i det sydlige Indien, catering til Tamil Nadu og Karnataka. Denne MFI har den unikke ære af at være kåret som en af de mest omkostninger effektiv MFI’er i verden. Lav rente kombineret med nem adgang har sørget for, at fortjener medlemmer får den finansielle støtte, de kræver. Bortset fra mikrofinansiering, og det også fokuserer på at uddanne folk, satsning hen til levere inklusiv vækst.
 5. Bandhan finansielle tjenesteydelser – Bandhan finansielle tjenesteydelser er en af de største succeshistorier i MFI-sektoren, og inden for bare 15 år efter dens oprettelse befinder sig blandt bedste i landet. Det har en særlig interesse i øst og nord-østlige Indien, satsning hen til levere finansiel bistand for at udvikle denne region. Lån lige fra Rs 1.000 til Rs 5 lakh kan bringes fra Bandhan, som også tilbyder pensionsordninger og forsikringer, hvilket gør det en komplet service provider.
 6. Cashpor mikro kredit – giver med hovedkvarter i Varanasi, Cashpor Micro Credit mikrofinansiering løsninger på de undertrykte på tværs af staterne i Uttar Pradesh, Bihar og Chhattisgarh. Tilbyder lån til at opfylde flere uforudsete udgifter, kan man benytte finansielle bistand lige fra Rs 1.000 til Rs 15.000. Konkurrencedygtige renter og en forpligtelse på behovene hos mennesker har gjort det et meget populært valg i denne region.
 7. ESAF mikrofinansiering -etableret i 1992 i Kerala, ESAF mikrofinansiering har catering til de underprivilegerede samfund for over 24 år. Med en tilstedeværelse i over 6 stater og tilbyder finansiel bistand til tæt på 7 lakh familier tilbyder ESAF mikrokredit og social security services til sine medlemmer. Med 14 produkter designet til at imødekomme forskellige formål, sikrer ESAF, at finansiel støtte ikke bliver en hindring mod vækst af en individuel.
 8. Annapurna mikrofinansiering -oprettet i 2007 med formålet at yde finansiel støtte til de økonomisk svagere sektion, Annapurna mikrofinansiering er en af de store aktører i MFI-segmentet i dag. Med en værdi af over Rs 100 crore og over 150 grene i 7 medlemsstater tilbyder finansiel støtte til omkring 6 lakh folk, med formålet at give 10 lakh individer i de næste 2 år.
 9. Utkarsh mikrofinansiering – en af de sene deltagere i sektoren for mikrofinansiering Utkarsh mikrofinansiering er vokset til at blive et populært navn i visse dele af landet. Med over 300 afdelinger i hele Indien tilbyder det en bred vifte af produkter til både enkeltpersoner og grupper. Lån op til Rs 3 lakh kan bringes fra Utkarsh, som også byder på pension bistand for at opløfte tilbagestående samfund.
 10. Equitas mikrofinansiering – Equitas mikrofinansiering blev oprettet i 1994 med formålet at yde finansiel støtte til dem, der ikke har adgang til bankprodukter. Med en forpligtelse om gennemsigtighed og finansielle integration, er det vokset til en af de mest populære MFI’er i landet, tilbyder produkter til flere formål. Virksomheden har udvidet til 7 stater og har over 350 grene til at sikre, at finansiel støtte ikke er for langt væk.

Personlige lån mod gensidige fonde

Låntagere kan tage et personligt lån mod investeringsforeninger eller lignende gældsinstrumenter. Hvis din indkomst er lavere, investeringsforening investering vil kompensere for den lavere indkomst og det øger også din lån støtteberettigelse. Gældsinstrumenter er en sikrere løsning og mindre flygtige. Renten på lånet bliver lavere end de fastsatte usikrede personlige lån. For at benytte et lån mod gensidig fond, har et program at blive besat af de fælles indehavere af investeringsforening portefølje til at søge om et lån. Lånebeløbet sanktioneret er en procentdel af værdien af de enheder, der står i folio på datoen for at give lån. Hvis låntager misligholder lånet, kan derefter långiver bede om enheder i porteføljen skal indløses. Provenuet vil blive brugt til at betale långiver.

Personlige lån ofte stillede spørgsmål

Q. Hvad er personlige lån?A. personlige lån er en usikrede lån, der ydes uden nogen sikkerhed. Slutanvendelse af pengene er ikke overvåges enten.

Q. Hvad kan jeg bruge den personlige lån til?A. du kan tage et personligt lån til at opfylde enhver personlig finansielle krav eller at tilbagebetale dit kreditkort regningen, for at købe elektroniske ting, at tage en ferie eller selv opfylde udgifter af et bryllup eller enhver anden funktion.

Q. der kan ansøge om et personligt lån?A. A lønnede individuelle, selvstændige professionelle og selvstændige ikke-professionelle kan ansøge om et personligt lån.

Q. Hvad er den mindste uopsigelighed af et personligt lån?A. de fleste banker vil give personlige lån for mindst 1 år.

Q. Hvad er den maksimale uopsigelighed af et personligt lån?A. de fleste banker vil give personlige lån for maksimalt 5 år.

Q. Hvad er kriterierne for støtteberettigelse til at benytte personlige lån?A. minimumsalder for ansøgeren må ikke være mindre end 21 år og den maksimale alder for sagsøgeren på lån modenhed skal være 65 år.

Q. vil bankerne opkræve mig et ekspeditionsgebyr?A. ja, som regel bankerne opkræver et administrationsgebyr på 2-3 procent på lånebeløbet. Du kan dog forhandle med banken om at mindske gebyret.

Q. Hvordan kan jeg betale min personlige lån?A. personlige lån kan tilbagebetales i lige store månedlige rater eller EMI. Du kan give en post-dateret check eller kan give en stående ordre med din bank eller via elektronisk overførsel. Sp.: Hvad er en EMI?

A. EMI eller lige månedlige afdrag omfatter hovedstol og renter.

Q. er del-forudbetaling tilladt på min personlige lån?A. personlige lån kan forudbetales, i dele eller fuldt ud på noget tidspunkt. Nogle banker kan opkræve en forudbetaling straf, der henviser til, at nogle banker ikke vil. Nogle banker vil ikke tillade en del-forudbetaling. Så tjek alle dokumenter før færdiggørelse med banken.

Q. skal jeg have en kautionist til at tage et personligt lån?A. nej, du behøver ikke en kautionist til at tage et personligt lån.

Q. kan jeg klub min indkomst med min ægtefælle til at tage et personligt lån?A. ja, kan du club indkomst af din ægtefælle til at øge din berettigelse til at benytte et personligt lån.

Q. hvor meget personlige lån kan jeg tage?A. bankerne ikke normalt lade dig tage et lån overstiger 30-40 procent af din nettoløn.

Q. Hvad er grænsen på minimum lån udbydes til personlige lån?A. generelt, den mindste beløbsgrænse for at man kan tage et personligt lån er Rs.1,000.

Q. Hvad er den maksimale lån grænse udbydes til personlige lån?A. generelt den maksimale lån grænse er Rs.15 lakhs.

Q. skal jeg indsende nogen sikkerhed eller for at tage et personligt lån?A. nej, du behøver ikke at give nogen sikkerhed eller for at tage et personligt lån.

Q. skal jeg få til at vælge mellem en fast og en flydende rentesats for den personlige lån?A. ja, har du mulighed for at vælge enten den faste eller flydende rentesats.

Q. Hvad er rentesats, der opkræves på min personlige lån?A. renten varierer fra banker til banker og det er inden for 14-26 procent afhængigt af din profil og den ordning, som du vælger.

Q. hvor mange dage tager det for banken at udbetale det personlige lånebeløbet?A. banker udbetale lånet inden for 72 timer til 7 arbejdsdage, forudsat at alle dokumenterne, der er på plads.

Q. vil bankerne tjekke min CIBIL score mens gennemgang af min ansøgning?A. ja, banker henvise din CIBIL score og kredit rapport og CIBIL score minimumskravet er 750 +.

Q. vil CIBIL score påvirke min personlige lån rente?A. ja, CIBIL score påvirker den rente, der tilbydes til dig. Hvis din CIBIL score er høj, og hvis du har en god tilbagebetaling historie, vil så banken tilbyde dig en lavere rente.

Q. Hvordan vil jeg være berettiget til et forhold rabat?A. hvis du har været kunde til en bestemt bank for et stykke tid, så banken kan reducere personlige lån rente eller andre sådanne afgifter. Nogle banker vil også give dig ekstra ydelser.

Q. Hvad er de dokumenter, der kræves for at søge om et personligt lån ansøgning godkendelse?A. du skal indsende en identitet bevis samt bevis for bopæl, din seneste løn slip, formen no. 16, sidste 6 måneder bankens kontoudtog og et pas mellemstore fotografi, der skal anbringes på ansøgningsskemaet.

Q. har jeg brug at åbne en bankkonto for at servicere min personlige lån?A. hvis du ikke har en bankkonto med bank, det er ikke obligatorisk at ansøge om et. Men hvis du ansøger om et lån med din eksisterende bankmand, så vil du være berettiget til et forhold rabat.

Q. Hvordan kan jeg stoppe ledere fra at kalde mig for at lade mig vide om andre lån?A. nogle banker kan du registrere dig for ‘Forstyr ikke’. Lederne vil ikke forstyrre dig med kolde salg opkald.

Q: Hvad er den bedste måde at ansøge om personlige lån? A: Den bedste måde til at ansøge om et personligt lån er ved hjælp af værktøjet online lån ansøgning på BankBazaar.com værktøjet kan tilgås på denne side for at tillade brugere at vælge personlige lån fra forskellige banker og NBFCS som pr. deres valg.

Q: Hvad er minimums- og mængden af personlige lån, at jeg kan få? A: Forskellige banker og NBFCS tilbyder personlige lån lige fra et minimum af Rs. 1000 til et maksimumsbeløb af Rs. 15 til Rs. 20 Lakhs. Det maksimale og minimale lånebeløbet afhænger af den underliggende bank samt de personlige finansielle oplysninger om lån søgende.

Q: Hvad er den uopsigelighed, som jeg kan benytte et personligt lån? A: Forskellige banker tilbyder forskellige uopsigelighed for personlige lån. Den mest almindelige uopsigelighed periode tilbydes af de fleste banker og NBFCs svinger mellem 12 og 60 måneder.

Q: kan jeg spore min låneansøgning? A: BankBazaar.com tilbyder det lån ansøgere en aktiv tracking værktøj gennem både e-mail og SMS giver dem mulighed for at spore daglige opdateringer af deres låneansøgning.

Q: er mine Data sikre med BankBazaar.com? A: BankBazaar.com er Indiens førende finansielle markedsplads og tager omhu i at sikre at alle data sendes i elektronisk form med høj grad af kryptering. BankBazaar.com deler ikke data med nogen tredjepart end den finansielle institution.

Q: er BankBazaar.com personlige lån værktøj gratis? A: Ja BankBazaar.com personlige lån lommeregner værktøj er helt omkostningsfrit og portalen opkræver ikke gebyr for det tjenester fra medlemmer.

Bruge et personligt lån til at sortere dine finanser

Hvis du kæmper med stram økonomi i øjeblikket, skal du sortere det med et personligt lån. Vi fortæller dig hvordan.

Få din gæld sammen

Håndtering af flere gæld er en hovedpine. Konsolidere din gæld med et personligt lån under en fælles rentesats.

Tilbagebetale kreditkort gæld

Kreditkort renter er højere end personlige lån renter. I stedet for at betale renter på dit kort udestående beløb, flytte din gæld til et personligt lån og tilbagebetale i let EMIs.

Op dit kredit Score

At tage et lån, eller få et nyt kreditkort er godt for din kredit Score (forudsat du betale deres afgifter til tiden).

Ikke forstyrre dit Budget

Sommetider er det klogere at tage et personligt lån at gøre store betalinger i stedet for at forstyrre dit budget. Tage et personligt lån til at betale for engangs udgifter, der måtte dukke op. Hvis et personligt lån synes at være svaret, tage dette spring nu.

Personlige lån tjekliste

Ser du på kun renter til at vælge dit personlige lån? Uh-oh! Der er meget mere i det end det. Vide, hvordan man vælger et personligt lån allerede?

Behandle det

Sagsbehandlingsomkostninger er en del af dit lån. Højere forarbejdning gebyr, dyrere lån.

Pro Tip:

Få lån med nul sagsbehandlingsomkostninger.

Payback

Nogle långivere kan ikke give en mulighed for forudbetaling, mens nogle kan opkræve en straf.

Pro Tip:

Få lån, der giver mulighed for forudbetaling og har lave afgifter.

Stræk det

Jo længere uopsigelighed, jo lavere EMI.

Pro Tip:

Personlige lån boligsektorer kan strække op til 7 år så bruge det til din fordel.

Luk for at gemme

Der er ofte en karensperiode at lukke dit lån.

Pro Tip:

Vælge et lån med en kort ventetid til at spare på renter.

Vi har lån med nul forarbejdning gebyr, lav forudbetaling gebyrer, højere uopsigelighed og kortventetid for afskærmning. Klar til at udforske?

Personlige lån Tips til dig

Så du har besluttet at gå til det personlige lån, eh? Hold der. Du har sikkert gjort alt, hvad du skal og der er stor. Men her er hvad man ikke skal gøre:

1. modstå fristelsenFristelsen med lån, er især hvis de er aktivt solgt til dig, at gå for et endnu større beløb end du først troede. Ikke en god idé. Tage, hvad du har brug for.

2. du bruger penge på hvad?Et personligt lån til at opfylde dine luner og fantasier – ikke sådan en god idé. Spare op til slags ting. ‘Savn’ over ‘vil’ er vejen at gå.

3. konkret afvisningHvis du ved, at dit kredit Score er lav, gælde ikke blot for at tage en chance. Der er de vigtigste kriterier for at få dit lån godkendt. En anden afviste ansøgningen kan kun skade din kredit Score flere.

4. må ikke trække detEn meget lang uopsigelighed kan ikke være en god idé, da det betyder du betale højere renter. Få din finanser i orden og betale mere hver måned. Før du ved af det, har EMIs været taget hånd om.

Vi har fået din ryg, altid. Hvis du er klar, tage et kig på vores tilbud.

Hvordan man undgår et personligt lån afvisning

Personlige lån er så nemme at få, at folk har eventyret forestillinger om det. Her er et par ting at huske på at undgå afvisning af din ansøgning.

Dårlig kredit Score = ingen lån

Tro ikke hvem siger dette. Hvis du har en dårlig kredit score, kan du stadig ansøge om en sikret personlige lån. Det betyder, at du kan tage et lån mod sikkerhed af en sikkerhedsstillelse.

Mængde = ingen grænse

Ligesom med alle lån er der en grænse på det personlige lån beløb du kan låne. Det maksimale beløb vil afhænge af din berettigelse faktorer som indkomst, alder osv.

Personlige lån vil forværre din gæld

Nej, det gør det ellers. Et personligt lån er en glimrende måde at konsolidere din gæld under en rente. Personlige lånerenter er billigere end kreditkort rentesatser.

Kedelig godkendelsesprocessen

Vi lever i det 21. århundrede-teknologi, internet. Du kan nu ansøge om et personligt lån online og få godkendelse den selvsamme dag. Disbursal følger snart.

Frygt ikke applyingfor et personligt lån, hvis du virkelig har brug for en. Det er nemt at få en og vil hjælpe med din finansielle problemer.

Maha marts Bonanza: Ansøge om personlige lån fra BankBazaar & Get Rs.2000 Amazon gavekort

BankBazaar tilbyder dig et attraktivt tilbud på personlige lån, som du simpelthen ikke bør gå glip af! Vælg en af de personlige lån produkter fra deltagende banker på BankBazaar.com hjemmeside og vinde en Amazon gavekort værd Rs.2,000.

Hvordan man deltager i handlen

 • Kunden vil have til at ansøge om et personligt lån (markeret med badge Rs.2,000 Amazon voucher) via hjemmesiden BankBazaar.com, mellem 1st marts, 2018 og 28 marts 2018.
 • Hvis produktets personlige lån er udbetalt på eller før 15 maj, 2018, kunden modtager en Amazon gavekort værd Rs.2,000.
 • Voucher vil blive sendt til den email ID leveres af kunden i forbindelse med køb af den personlige lån.
 • Gæster kan besøge webstedet amazon eller bruge Amazon app til indløsning af gavekortet.

Hvordan man bruger gavekortet på Amazon hjemmeside

 • Kunden kan logge ind på Amazon hjemmeside eller bruge Amazon app for at indløse en kupon.
 • Brugeren vælger merchandise, han/hun vil gerne indløse og gælder kuponkode på voucher på tidspunktet for fakturering.
 • Det er vigtigt at kontrollere kupon e-mailer for gyldigheden af koden.
 • Kunden kan besøge hjemmesiden www.amazon.com for detaljerede vilkår og betingelser.

Vigtige punkter at bemærke

 • Redemption proces og brugsanvisning bilagslinjer er udelukkende underlagt de vilkår og betingelser, der er ved købmanden.
 • Forsendelsen og sporingsindstillinger for den frelste produkt er også baseret på de vilkår og betingelser af virksomheden købmand. BankBazaar er ikke ansvarlig for det samme.
 • Voucher anmodninger om personlige lån produkter, der er udbetalt efter udløbet af de foreslåede tidsfrister vil ikke kunne opfyldes.
 • Gavekortet gælder kun for personlige lån produkter, der tilbydes af udvalgte partnere.
 • Kunden skal være 18 år eller mere for at være berettiget til dette tilbud.
 • Disbursal af den personlige lån vil være på eget skøn af partnerbank.
 • Hvis bilaget er gået tabt eller beskadiget efter udstedelsen, vil BankBazaar ikke hæfter for det samme. Gavekort kan ikke annulleres eller erstattet efter udstedelsen.
 • Tilbuddet gælder for 1 rækkefølge for personlige lån pr. deltager, perioden program af 1. marts, 2018 til 31 marts, 2018.
 • Voucher byttes til kredit eller kontant alternativ.
 • Videresalg, reproduktion, handel eller ændring af voucher er ikke tilladt.
 • Bilaget kan ikke genbruges efter den første brug.

Happy Shopping!

Ansvarsfraskrivelse: BankBazaar forbeholder sig ret til at ændre, tilføje eller afbryde de vilkår og betingelser til enhver tid uden varsel.

De seneste artikler på personlige lån

Tror du jeg skal ansøge om et personligt lån at rydde min udestående kreditkort afgifter?

At tage et personligt lån til at betale din kreditkort afgifter er en cool idé. Du kan vælge en pålidelige personligt lån fra en bank og bruge det til at betale dine gebyrer på månedsbasis. Dette kan gøres ved at vælge indstillingen praktisk EMI. Du kan også gå for et personligt lån balance overførsel gennem en gæld konsolideringsproces. Du bliver nødt til at sikre, at du betaler alle dine personlige lån EMIs på tid. Denne metode vil hjælpe dig med overvågning én enkelt kassekredit i stedet for at kontrollere flere kreditkortkonti. Lære metoden for at betale høje EMIs at rydde din card afgifter over en kort periode her

Alt om personlige lån støtteberettigelse regnemaskiner

Hvis du vil kontrollere din berettigelse til personlige lån, kan du udnytte online personlige lån støtteberettigelse regnemaskiner for en klarere idé. Personlige lån støtteberettigelse detaljer på BankBazaar hjemmeside er meget skarpe og informative. Hvis du er funktionær, skal du være mindst 21 år gammel og ikke mere end 60 år gammel, da lånet modnes. Hvis du er en selvstændig person, minimum alderskriteriet er 24 år og maksimal alderskriteriet er 65 år. Har et spørgsmål om mindsteindkomst kriterier eller beskæftigelsesstatus kræves for personlige lån? Find ud af mere her

Alt du behøver at vide om HDFC personlige lån

HDFC Bank tilbyder personlige lån til alle enkeltpersoner til overkommelige priser. Du kan ansøge om lånet, hvis du er funktionær eller en selvstændig erhvervsdrivende enkelte. Du bliver nødt til at tjene et minimum af Rs.20,000 pr. måned. Sammen med din HDFC personlige lån ansøgningsskema skal du fremlægge bevis på identitet, bevis for indkomst og adresse bevis. Tjek listen over dokumenter, der er accepteret af banken her! Banken giver et personligt lån på op til Rs.25 lakh afhængigt af din kredit score og månedlige indkomst. Du skal betale et engangs ekspeditionsgebyr på 2% på din HDFC personlige lån. Find ud af mere om de andre afgifter her

Almindelige fejl at undgå mens ansøger om personlige lån

Der er et par fælles fejl, der skal undgås, mens udkig efter et personligt lån. Aldrig enige om at gå til det første lån tilbud, som du får. Kontroller, at du sammenligner flere lån muligheder, før du færdiggør en. Du skal også være sikker på dine lånebeløb før du nærmer dig en långiver. Dette vil betyde at du har planlagt dine afdrag, og dette vil øge tilliden til långiver. Du skal også kontrollere dit kredithistorie, før du ansøge om et lån. Aldrig ignorere med småt på dokumentet personlige lån. Klik her for at se mere info

Personlige lån faldgruber at undgå

Et personligt lån hjælper dig med at opfylde dine talrige finansielle behov med succes. Men når du tager sådan et lån, skal du sørge for at du holde sig væk fra sin visse faldgruber. Du skal sikre, at du er opmærksom på din faktiske tilbagebetaling evne. Du skal også afholde dig fra at ansøge om flere personlige lån på samme tid, da det vil påvirke dit kredit score dårligt. Husk, at banker spore dine programmer på en regelmæssig basis. Aldrig glemme at se din kredit rapport korrekt, Klik her

 • Alt du behøver at vide om personlige lån

  Ramt af en finansiel nødhjælp og er på udkig efter et personligt lån? Du kan låne et minimum af Rs. 10.000 og et maksimum på Rs. 30 Lakhs, afhængigt af din bank og berettigelse. Lån uopsigelighed svinger mellem 12 og 60 måneder. Hvis du er en lønnet sagsøgeren, du skal være mindst 21 år og ikke ældre end 58 år på lån modenhed, med på mindst 1 års service med den nuværende arbejdsgiver og indtjening på mindst Rs. 17,500 pr. måned. Selvstændige individer skal være mindst 24 år og ikke ældre end 65 år på lån modenhed, med mindst 3 års erfaring inden for dit nuværende erhverv, indtjening på mindst Rs. 17,500 pr. måned. Holde disse dokumenter handy: bevis på identitet (pas, Pan Card og vælgere ID), bevis for bopæl (pas eller utility regninger), kontoudtog for de sidste 6 måneder, løn Slip for de sidste 3 måneder og Form 16 eller bevis for indkomst selvangivelser. Hvis du er selvstændig, skal du: bevis for det vender tilbage til de sidste 3 år og Audited balance/indkomst ark fra de sidste 3 år. Nu, du er en personlige lån Ninja, sammenligne flere tilbud og anvende!

Copyright 2018 tilhører Laaninfo.dk