SMS lån

Hvad er kort sigt lån?

Kortfristede lån i Indien

Kortfristede lån er lån, der hovedsagelig er fastsat en korte embedstid på mindre end et år. Disse er normalt én gang lån og kan komme nyttig i tilfælde af du ikke er i stand til at opnå kredit fra en bank til en længere uopsigelighed lån. I tilfælde af disse lån, renter er normalt betales på de vigtigste forskudsbeløb og tilbagebetaling boligsektorer er kortere i forhold til andre typer af lån.

Disse lån er også stilles til rådighed for kunder og virksomheder og kan ydes af privat finansiering virksomheder eller banker. Disse lån er generelt usikrede dog, hvis de bliver tilbudt af banker, kan de kræve, at du sikkert disse lån med nogle sikkerhedsstillelse. Kortfristede lån er også omtales som kortsigtet finansiering eller kort sigt afdrag lån, fordi de kan betales tilbage i månedlige rater.

Funktioner af den kortfristede finansiering

Kortfristede lån kommer med funktioner, der kan variere fra en långiver til en anden. De kan også variere, når det kommer til at sammenligne kortfristede lån i USA vs dem i Det Forenede Kongerige. Nogle af funktionerne i de kortsigtede lån er:

 • Du kan ansøge om kort sigt eller Minilån som individ eller som en forretning.
 • Selv om nogle virksomheder kan vælge at godkende din ansøgning baseret på dit kredithistorie, er der dem, der vil give lån til selv dem med dårlig kredithistorie.
 • Det er muligt at ansøge om disse lån online med minimal papirarbejde involveret.
 • De kan blive godkendt og udstedt i en dags tid afhængigt af virksomhedens politik.
 • De kan være sikret eller usikker afhængigt af långiver tilbyder lån.
 • Nogle banker tilbyder kortfristede lån, tilbagebetalingsperiode som kan variere fra 60 dage til 120 dage. Det er en tilbagebetalingsperiode på ca 4 måneder.

Rentesatserne for kortfristede lån

Da kortfristede lån kan være Minilån eller Personlige lån betales inden for 12 måneder eller mindre renten kan variere. En anden faktor, der påvirker disse rente er den institution, som tilbyder disse lån.

 • Minilån: kort sigt Minilån tilbydes af private långivere eller banker og kommer med meget høje renter, der kan let top 2000% om året. Der er långivere, der tilbyder lavere rentesatser, men disse også kunne være så højt som 400% om året.
 • Kort sigt lån fra banker: disse er lån, der tilbydes af banker og komme med rentesatser, der ikke er så højt som de af Minilån tilbydes af private institutioner. Et groft skøn over disse rente ville vise et udvalg af 120-270% om året.
Apply for Personal Loan

Kortfristede lån med dårlig kredithistorie

Mange gange, kan låntager være i en position, hvor de fleste långivere har nægtet at udstede lån til dem som følge af dårlig kredithistorie. Der er finansielle institutioner, som vil tilbyde lån selvom kredithistorie er dårlig. Renten kan være højere, men lånet vil stadig være godkendt. Der kan endda være situationer, hvor banken vil godkende en Minilån for en person med en dårlig kredithistorie og justerer renten efter, hvor slemt historie virkelig er, blandt andre faktorer.

Kortfristede lån med ingen kreditkontrol

Til tider kan institutioner tilbyde kortsigtede lån til enkeltpersoner uden at foretage nogen kontrol af kredithistorie. Dette er et anlæg, der er fastsat efter skøn af institutionen. Disse kortsigtede lån kan også udvides til virksomheder, der har brug for penge til at opfylde deres finansielle forpligtelser og ikke har en linje af kredit udvidet til dem af deres banker. Der kan endda være gange hvornår disse kort sigt Kontantlån kan også være benyttet af studerende, der har svært ved at opfylde deres betalinger for leje eller undervisning gebyr.

Kortfristede lån fra bankerne vs private långivere

Går ind for en kort sigt kontantforskud er en beslutning, der ikke bør tages let. Hvis du beslutter at tage en kort sigt lån skal du så beslutte, hvis du har tænkt på at tage det fra en bank eller en private långivere. Så lad os tage et kig på banker og private långivere matche op til en anden for disse lån.

 • Rentesatser: bankerne har tendens til at have billigere rente i forhold til renter af private virksomheder. Denne forskel kan være ganske betydelige, til tider når banker opkræve renter af 36% og private virksomheder lade hvor som helst op til 2.000% om året for kort sigt Kontantlån.
 • Nem godkendelse: der er tidspunkter, når nogen søger en kortsigtet rate lån ikke kan have en stærk kredithistorie. I et sådant tilfælde, de er mest sandsynligt skal forkaste for et lån af de fleste banker imidlertid, vil private finansieringsselskaber stadig give lån til dem.
 • Hurtig lån: papirarbejdet kræves for disse lån er typisk minimal dog private virksomheder tilbyder bekvemmeligheden af godkendelse lånet og udstedelse af midler inden for et par hus. Det betyder, at du får adgang til penge hurtigere, end du ville gøre hvis du skulle gælde til en bank.
 • Regler: Bankerne har tendens til at have stivere forordninger om hvem kan ansøge om disse lån, som har tendens til at fjerne en række ville være låntagere. Private virksomheder, på den anden side har ikke strenge regler, at gøre dem lettere at anvende.

I almindelighed, bør kortfristede lån eller Minilån forblive en absolut sidste udvej, fordi de har tendens til at være meget dyrt. Selv om du skal tage en, Sørg for at du tager kun det beløb, som du har brug for og ikke mere.

Mens i USA og i Storbritannien har du mulighed for kortsigtet finansiering, i Indien er denne indstilling ikke tilgængelig. Hvad er tilgængelig i Indien er lidt anderledes.

Kortsigtet finansiering i Indien

I Indien er lån, der kommer med renter over 100% ikkeeksisterende. Hvad er tilgængelig er en bred vifte af kortfristede lån, der er beregnet til at hjælpe dig med din privatøkonomi samt finansiering for dine virksomheder. Disse kortsigtede lån kommer i forskellige former som personlige lån, kortfristede lån til SMV og endda kort sigt Bro lån for personer købe et hus.

Disse lån også tendens til at være sikret og usikret afhængigt af hvilken type lån du tager, som også beslutter de rentesatser, som du vil være forpligtet til at betale. Lånene tilbydes af banker og ikke-bankmæssige finansielle virksomheder

Typer af kortfristede lån i Indien

Der er forskellige lån, som du kan tage og tilbagebetalingstid i et års tid i Indien. De spænder fra personlige lån til lån til virksomheder.

  • Personlige lån: Disse er lån, der kan tages af lønnede og selvstændige individer og kan være i størrelsesordenen af Rs. 30 lakhs afhængigt af den bank eller det firma, du nærmer dig for lånet. Disse lån kan tilbagebetales i perioden, der spænder fra 6 måneder til 5 år og kommer typisk med rentesatser, der er højere end andre lån. Fordelen ved disse lån er at de er ingen begrænsninger på hvad du bruger pengene til og udstedes normalt hurtigt, i en periode på 48 til 72 timer, og kræver minimal dokumentation.
  • SMV kortfristede lån: Disse er lån, der er udvidet af banker til virksomheder, der har brug for at tage lån til at opfylde deres umiddelbare behov for midler. Der er visse kriterier for støtteberettigelse, der defineres af bankerne som virksomheder skal opfylde for at kunne benytte dette lån. For eksempel hvis du skulle gå ind for dette lån fra Bank of Baroda kriterierne ville være som følger.
   • Virksomheden skal mindst have en minimums årlig omsætning på Rs. 150 crorer.
   • Det ville også skal have en kreditvurdering på BOB 5 eller derover.
   • Det vil være forpligtet til at levere de nyeste balancer og vise gode finansielle resultater, hvor negativ afvigelse er ikke mere end 10%
   • De skal også have et godt forhold til banken i mindst 3 år.
  • Bro lån: Disse er lån, der kan træffes for at klare dig over indtil du kan få et andet lån. I Indien er disse lån knyttet til transaktioner vedrørende køb og salg af fast ejendom. Sådan fungerer det er at hvis du ønsker at købe et nyt hus, har fundet den perfekte en, men ikke har midler til at købe det, fordi det gamle hus ikke har solgt endnu, du kan gå ind for en relælånet, der vil lade dig købe det nye hus, mens du venter på den gamle en til at blive solgt. Disse lån kan også tages af virksomheder mod forventede afkast, eller selv om et selskab venter deres finansiering for at komme igennem.
 • Efterspørgsel lån: Disse er lån, der kan ydes af banker eller NBFCs at møde nogen presserende finansielle krav, som du måtte have. De kan være sikret lån hvori du give besparelser instrumenter som forsikringspolicer og NSCs til at tage lånet. Det beløb, som du kan låne bestemmes af modenhed værdien af din opsparing og vil være en vis procentdel af nævnte modenhed værdi. Lånet kan variere fra 70% til 90% af værdien overgivelse eller modenhed af besparelser instrument.

Kriterierne for kortfristede lån

Kriterierne for ændringerne lån for hvert lån. Det er anderledes, når det kommer til broen og personlige lån. Med SMV-lån også vil kriterierne for støtteberettigelse varierer, da de kan tages af virksomheder i stedet for individer. En generelle kriterier for disse lån kunne være:

 • For enkeltpersoner
  • Ansøgerne skal være lønmodtager eller selvstændig.
  • De skal have en månedlig indkomst, der ligger over en vis mængde. Et groft skøn kunne blive Rs. 8.000 om måneden, men dette tal er undergivet det bankens politikker.
  • De vil også være behov for at være i alderen 21 år og 60 år, igen underlagt fastsat af banken.
  • Godkendelse af lånet kan også afhænge af enkeltperson evne til at alle udgiftsbilag.
 • For virksomheder
  • De muligvis en tidligere relation med banken.
  • De bliver nødt til at være i en position, hvor virksomheden er at tjene penge eller har været i de sidste 2 år eller deromkring.
  • De kan også skal være i drift i en specificeret periode og har en angivne årlige indtægter at kvalificere sig til lån.

Rentesatserne for kortfristede lån

De renter, der opkræves for disse lån afhænger af typen lån du går ind for. For eksempel kommer personlige lån med renter, der kan variere fra 12% p.a. til 20% om året. Nogle banker tilbyder SMV kortfristede lån til rentesatser, der spænder fra 12,5% p.a. til 14% om året. HDFC tilbyder Bridging lån 12,55% p.a. til 13,4% om året.

Fordelen ved disse kortsigtede lån udbydes i Indien er, at de er skræddersyet til alles behov. Hvis du har brug for til at finansiere en ferie kan du gå ind for et personligt lån, hvis du ønsker at købe et nyt hus efter sælger din gamle du kan gå ind for en relælånet. Selv hvis du har brug for til at finansiere et selskab kan du gå ind for en relælånet eller en SMV-lån til at sikre fortsat drift.

Copyright 2018 tilhører Laaninfo.dk