Forbrugslån

Online lån – Instant lån beslutning

LendUp.com er en betroet personlige lån selskab her at give dig en hurtig, hassle-omkostningsfrit alternativ til Minilån. Vi tilbyder driftslån, at indbetale direkte på din bankkonto: ingen ventetid eller papirarbejde, og alle online. Vi er her for 24/7, klar til at modtage din ansøgning. Du kan anvende på så lidt som fem minutter og hvis du er godkendt, har penge på din konto inden for én arbejdsdag.

En af fordelene ved at bruge LendUp er vores belønninger system kaldet LendUp stigen. Hvis du tilbagebetale dit lån fuldt ud og til tiden, vil du optjene point, som kunne føre til større lån til lavere renter (hvor muligt). Du kan også optjene ekstra point ved at tage vores gratis kredit uddannelse kurser online.

Hvad gør vores online lån hurtigt?

Fem minutter-det er alt, du skal udfylde Lendup’s online låneansøgning. Vi tilbyder lån mellem DKK250 og DKK1.000 (hvor muligt). Vi kræver ikke en traditionel kreditkontrol eller en bestemt kredit score. Du behøver ikke også at komme i person, tal med en bankmand eller bringe dokumenter fra alle dine bankkonti. Når vi siger, at vi tilbyder Minilån hurtige, leverer vi på dette løfte.

Her er nogle af de mange fordele ved vores lån:

Sikkert og privat

 • Vores online system er trygt og sikkert.
 • Vi sælger ikke kundeoplysninger.

Gennemsigtig

 • Vores lån har ingen skjulte gebyrer.
 • Vi har ingen overgange og ingen gæld fælder.
 • Vi har klart kreditbetingelser og vilkår.

Praktisk

 • Al den information du behøver er ved hånden på din smartphone eller browser. Brug din tilpassede dashboard til at finde din lånebeløbet, rente, extensions, anmeldelser og andre detaljer.
 • Vores USA-baserede kundeservice team er parat til at besvare dine spørgsmål.
 • Du kan tilbagebetale lånet ved at overføre penge fra den samme checkkonto bruges til dit lån indskud.

Givende

 • Vi tilbyder gratis kredit uddannelse kurser online. Du kan se disse på din tidsplan til at tjene LendUp stigen point.
 • Efterhånden som du opbygger en god historie med os, kan du modtage højere lånebeløb på lavere renter (hvor muligt). I nogle stater tilbyder de øverste niveauer af stigen credit reporting lån.

Tilpasselig

 • Du vælger dit lån beløb og tilbagebetaling dato.

Behov for en hurtig online lån?

Du kan bruge et LendUp lån til at betale regninger, købe dagligvarer eller dække nødsituation udgifter — noget som du normalt ville bruge kontanter. Besøg lendup.com at lære mere om LendUp lån og LendUp stige.

Usikrede lån Online – anvendelse i dag

Usikrede lån Online

Forstå din privatøkonomi ofte betyder forskellen mellem opfylder dit budget og overforbrug, og at vide detaljer om en finansiel transaktion hjælper dig med at udnytte fordele uden at miste penge eller tid til ulemper. Det er især tilfældet, når der beskæftiger sig med kortfristede lån, hvilket er grunden til du skal forstå online usikrede lån.

Hvad er usikrede personlige lån?

Usikrede lån er lån, der ikke er bakket op af sikkerhedsstillelse. Sikkerhedsstillelse er noget du sætter op når du låne penge fra en långiver, hovedsagelig accepterer, hvis du ikke foretager dine betalinger, så din långiver har ret til at tage elementet eller elementerne fra dig. Et almindeligt eksempel på sikkerhedsstillelse er set med et lån på køretøjet, som er sikret ved selve køretøjet. Hvis du ikke foretager betalinger, vil långiver generobre køretøjet. Boliglån er også sikret ved huset hvor lånet blev gjort.

Når du tager en lille personlige lån, kræver nogle kreditorer at du sætter op sikkerhedsstillelse til sikring af lånet, og hvis du ikke foretager dine betalinger, som aftalt, långiver tager varen, sælger det og indtjener nogle eller alle af tabet. Varer, der er almindeligt anvendt som sikkerhed omfatter rekreative køretøjer, skibe, smykker, kunst, jord og værdifulde elektronik. Usikrede lån er ikke bundet til et element. Hvis du ikke betaler dem, er der intet at generobre eller komme i besiddelse af. Af denne grund opkræve nogle virksomheder, der leverer usikrede lån en højere rente. De anser lån en højere risiko end et lån med sikkerhed.

Hvorfor folk vælger os om et usikret lån

Individer vælger at ansøge om usikrede lån online til en række årsager. Hvis du ikke har noget værdifuldt at stille op som sikkerhedsstillelse, kunne derefter en usikrede lån være din eneste mulighed. Selv hvis du har noget værdifuldt, kan du ikke ønsker at oplyse dette eller sætte det i fare i en udlån aftale. Hvis du søger et relativt små lån, så er der ofte lidt nødt til at søge et sikkert lån. I virkeligheden, ikke vil mange långivere, der specialiserer sig i sikre lån endda overveje udlån mindre mængder.

At vælge en online usikrede lån kommer med andre fordele. Online-applikationer kan være mere diskret end ansøger om lån i person. Ansøger via internettet betyder også, du kan anvende enhver tid af dagen, så din ansøgningsprocessen ikke vil blande sig med arbejde eller andre forpligtelser. Når du ansøger om et kortfristet usikret lån med LendUp, får du også en øjeblikkelig svar, som kan være nyttige, hvis du har at gøre med en akut situation og har brug at vide, hvis du har fundet en løsning.

Ansøger om et usikret lån

LendUp gør det nemt at søge usikrede lån online. Så længe du er bosiddende i en af de mange stater, hvor vi har licens og du møder et par andre grundlæggende krav, kan du ansøge om et lån fra LendUp i omkring fem minutter. Andre grundlæggende krav omfatter:

 • At være 18 år eller ældre
 • At have en tilbagevendende indtægtskilde, selv om det er regeringen eller handicap betalinger
 • At have en checkkonto, der accepterer elektroniske overførsler
 • At være i stand til at give en gyldig e-mail-adresse, telefonnummer og adresse

LendUp behandler ansøgninger øjeblikkeligt, så du ved, hvis du er godkendt. Godkendelse afhænger af en række faktorer, men god kredit er ikke forpligtet til at få et lån. LendUp giver lån til en række personer og vores mål er at hjælpe dem, der tidligere har kæmpet økonomisk og med eventuelt dårlig kredithistorie at søge muligheder for at bedre deres finansielle historier over tid via LendUp stigen (hvor muligt). Som du betaler til tiden, kan du muligvis få adgang til større lån og bedre vilkår.

Vi forsøger også at levere et produkt, der gør det lettere for kunderne at træffe gode finansielle beslutninger. Vi give ikke meget store lån sikret ved varer, som er nødvendigt for dig, og vi gør ikke overgange, der kan føre til farlige gæld fælder.

LendUp godkende ikke alle, der finder anvender, men hvis du er godkendt, vi forsøger at få dine penge til dig hurtigt. Den nøjagtige tid, det tager for dig at modtage dine penge, afhænger af din bank processer. Hvis din LendUp lånet er godkendt før 5 PM PT (hverdage), vil vi elektronisk overføre midlerne til din bankkonto inden for én arbejdsdag. Se lendup.com/faq for flere detaljer.

Close
Komme i gang her

100

DKK200 250

Tue, 20 Mar
Copyright 2018 tilhører Laaninfo.dk