Lån som 18-årig

Vi modtager provision fra låneudbyderne herunder, så listen skal ikke ses som uvildig.

Lån som 18-årig – Hvordan?

At låne som 18-årig er ikke altid nemt. Dette skyldes, at nogle firmaer ikke betragter 18-årige som kunder, de kan stole på. Som 18-årig har du ikke nødvendigvis vildt meget erfaring med håndtering af penge, og mange har heller ikke en indkomst, der er større end den, du kan forvente fra et deltidsjob.

Dette betyder dog ikke, at 18-årige ikke kan have behov for at låne penge – ikke blot til fjollede ting, eller fordi de ønsker et større stereoanlæg – men måske fordi det kan være nødvendigt for dem at købe en bil, og de ikke har pengene på kontoen – som voksne ofte heller ikke har.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan tage et lån som 18-årig, så læs mere her.

Hold dig væk fra kviklån

Først og fremmest handler det om, hvad du skal lade være med gøre – og for nogen siger det måske sig selv. Det er en god ide, at hold dig væk fra kviklån af forskellige årsager.

Først og fremmest er det ikke billigere at tage et kviklån, selvom det er hurtigere – og måske nemmere. Renterne på kviklån er nemlig oftere højere end dem på banklån, og derfor kan det langt de fleste gange ikke betale sig.

Derudover er der også flere kviklånsudbydere, der kan være ud på at snyde dig – i hvilket tilfælde de blot udgiver sig selv for at være kviklånsudbydere – de ægte kan du godt stole på, men det er nemmere at miste en masse penge.

Sidst – og lidt i forlængelse af forrige årsag – er det nemt at miste en masse penge hos kviklånsudbydere, fordi du nemt bliver revet med af at have uendelige adgang til en masse penge.

Hvis du står akut og har brug for et lån, kan kviklånet være den rette løsning, netop fordi et banklån tager længere tid. Hvis dette er tilfældet, kan du finde lån til 18-årige her, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du undgår at blive snydt.

Opsøg banken – få hjælp, hvor du kan

Flere og flere unge vælger ikke at gå til banken, selvom de har muligheden. For mange er det måske, fordi de glemmer, at det er en mulighed, for andre føles det bare som noget, de voksne gør.

Dog er der mange fordele ved at søge rådgivning hos banken. Bankerne arbejder nu engang med penge, og de er uddannede til at hjælpe dig og rådgive dig på bedst mulig vis. Derfor kan du også være sikker på, at bankerne kan give dig den bedste aftale.

Bankerne kan desuden hjælpe dig med at sørge for, at du får betalt pengene tilbage, så du ikke ender i RKI. Hvis først du er stemplet som dårlig betaler, er det nemlig svært at komme ud af det igen.