Kviklån

Et uventet tandlægebesøg, en elregning, der viser sig at være større end forventet, du trænger til ferie og vil gerne tage på en weekendtur til London. Eksemplerne er mange, og du kan sikkert komme på mange flere situationer, hvor et behov pludseligt opstår, og hvor månedsbudgettet ikke rækker.  For mange vil det være nødvendigt at optage et lån for at få realiseret sine drømme eller behov. Som i ovennævnte eksempler er det ikke altid, at man kan vente på, at ens bank får behandlet en anmodning om et lån. Der er heldigvis mange muligheder for at få penge til de behov, som pludseligt måtte opstå. Et eksempel herpå er kviklån.

Hvad er et kviklån?

Kort sagt er kviklån en undertype af hurtig lån, hvor ansøgningsprocessen er let og hurtig, og udbetalingstiden er kort. Derudover er der kun få krav til dokumentation og ingen krav til, at låntageren skal stille sikkerhed for lånet. Med andre ord er lånetypen altså ideel til situationer, hvor man har akut brug for penge. Der er den lille bagside, man skal have in mente, at omkostningerne ved kviklån typisk vil være en smule større, end ved for eksempel banklån, da man netop ikke skal stille nogen sikkerhed for lånet.

Kviklån – hurtigt og nemt

Som det fremgår af det ovenstående er kviklån både en hurtig og nem låneform. Det eneste, du behøver for at ansøge om et kviklån er en internetforbindelse og et NemID, og en oversigt over din årsindkomst, for eksempel din seneste årsopgørelse. Har du dette, kan du begynde at sende ansøgninger afsted. Husk på, at du ikke er forpligtiget til noget, før du har underskrevet en låneaftale. Derfor anbefaler vi, at du ansøger om et kviklån minimum 3 forskellige steder, da du på denne måde for et bedre grundlag for at vælge det helt rigtige lån.

Ud over den nemme ansøgningsproces, så er det også en ekstremt hurtig låneform. Hovedparten af selskaberne vil vende tilbage med svar på ansøgningen inden for den samme dag, og i mange tilfælde vil du få svar inden for en time – hvis du vel og mærke sender ansøgningen inden for selskabets åbningstider. Når du så har besluttet, hvilket lån du vil optage, og har sendt en underskreven låneaftale vil du modtage pengene inden for 1-2 hverdage.

Kviklån er altså ideel, hvis du står akut og mangler penge, af den ene eller den anden grund.

Hvem kan optage kviklån?

Når du er fyldt 18 år er du i lovens øjne juridisk voksen. Det vil sige, at du i princippet kan optage et hvilket som helst lån. Dette betyder dog ikke, at du reelt kan optage alle lån, da nogle lånetyper har særlige krav som for eksempel SU-lånet, hvor du skal modtage SU for at være berettiget til lånet. Derudover har nogle låneudbydere besluttet, at de kun låner penge til personer af en vis alder, for eksempel 25 år. Hvis du benytter MONEYBANKER.dk’’s søgemaskine behøver du dog ikke bekymre dig disse to krav. Da du skal indtaste din alder i søgemaskinen, sorterer den automatisk de lån fra, som ikke tilbydes til din alder. Derudover har vi ikke nogle samarbejdspartnere med lån, som er forbeholdt specifikke grupper.

Udover ovenstående krav er det også de fleste låneudbydere, som har et krav om, at man ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Derudover vil nogle låneudbydere også have dokumenteret, at man har en fast indkomst. Disse to krav skal blot ses som en sikkerhedsforanstaltning fra låneudbyderens side, så de har en vis sikkerhed for, at de faktisk får deres udlånte penge tilbagebetalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.